BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Verhalenkracht

De kracht van edelstenen

SchoonheidKristallen en edelstenen zijn zeldzame stenen die op vele manieren toegepast worden. Denk aan mooie sieraden, zoals ringen of armbanden. Maar ook hebben edelstenen een helende werking. Ze hebben trillingsfrequenties die op diverse niveaus letterlijk een steentje bijdragen. Hierom kunnen stenen afhankelijk van de vraagstelling bijdragen in positieve verandering. Kristal- en edelsteenbehandelingen brengen het energieveld van het lichaam in balans en harmoniseren de werking van de chakra’s, om zo het algehele gevoel van welzijn te bevorderen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang te brengen.

Lees meer »

Ik ben het waard!

Ik ben het waard! Een korte en krachtige boodschap die ik onlangs op een persoonlijk kaartje las. Deze ogenschijnlijk simpele woorden hebben mij in de kern geraakt en herinnert dat door de alledaagse dingen dit soms naar de achtergrond verdwijnt. Hoe mooi is het dan om herinnert te worden!

Lees meer »

Liefde en aandacht maakt alles mooier!

De  titel zegt het al...liefde en aandacht maakt alles mooier. Staan voor wie je bent en er vol met je hart en passie voor gaan is een stap die soms niet gemakkelijk is, maar als je de stap eenmaal hebt gezet...wauw!

Lees meer »

¨Ik ben niet goed genoeg¨...of toch wel!

“Ik ben niet goed genoeg”...of toch wel? Het is hoe je het zelf ziet...Je kent vast wel iemand die eens gezegd heeft “Ik ben niet goed genoeg ”, misschien heb je het zelf wel eens gezegd... Ik in ieder geval wel...de afgelopen dagen nog...Wat er echt mag veranderen is dat je aan jezelf twijfelt. Twijfels over jezelf belemmeren je om je dromen te realiseren en stappen te zetten. Het is belangrijk dat je in verbinding bent met jezelf (je kern) en wat er om je heen is, want dan kun je je verbinden met je grootste potentieel en het leven realiseren wat jij wilt! Het is een kwestie van doen en de eerste stap zetten...Om mensen hierin te ondersteunen en vooral te leren hoe ze dit kunnen doen en ervaren, ben ik in 2018 mijn praktijk begonnen om bij te dragen aan meer verbinding, in JOU – wat er om jou heen is en in de wereld! Vanuit verbinding ontstaan de mooiste dingen...In de bijlage neem ik je mee in mijn persoonlijke ervaring met MAGIC...

Lees meer »

Luisterkind....Het is zoveel meer!!!

Luisterkind – het is zoveel meer...Als je de naam Luisterkindwerker leest, dan denk je vast dat het iets is wat met kinderen te maken heeft...deels is dit waar. Maar het is nog zoveel meer....Als Luisterkindwerker werk ik met mensen van alle leeftijden en in allerlei situaties waar je mee te maken kunt krijgen.De Luisterkind Methode is een werkwijze waarbij ik volgens gestructureerde stappen contact maak met iemand op zielsniveau. Ik stem mij af, maak contact, start het gesprek en neem de vragen van jezelf mee, ik kijk waar we antwoord op krijgen en waar verandering mag komen en er komen handvatten naar voren. Niets zweverigs, gewoon met beide benen op de grond.Misschien voel je even de verbinding met jezelf niet of er speelt iets anders. Een Luisterkindafstemming geeft inzicht en kan helpen bij het oplossen hiervan. Een Luisterkindafstemming maakt jou bewust en geeft handvatten om de volgende stap te zetten.Regelmatig geef ik de kans om kennis te maken met de Luisterkind Methode...hoe dan denk je vast? Klik snel door naar het artikel.....Luisterkind...het doet zoveel meer...Om Luisterkind concreet te maken, neem ik jou graag mee in een persoonlijke ervaring van mijzelf. ...klik snel door...

Lees meer »

De kracht van verhalen en inspiratie...