BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Liefde en aandacht maakt alles mooier!

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 17:48

De  titel zegt het al...liefde en aandacht maakt alles mooier. Staan voor wie je bent en er vol met je hart en passie voor gaan is een stap die soms niet gemakkelijk is, maar als je de stap eenmaal hebt gezet...wauw!

 

Liefde is in deze vorm niet alleen zoals vaak wordt gedacht - liefde tussen mensen of tussen mens en dier - maar ook liefde voor jezelf en wie JIJ bent. Al lange tijd in mijn leven weet ik waar mijn kwaliteiten liggen, maar in mijzelf was het best nogal een zoektocht.  Een zoektocht naar hoe ik alles vorm mocht gaan geven om zodoende alles in de juiste vorm te zien en krijgen.  Langzaam aan heeft alles vorm gekregen en zag ik het beeld voor me wat ik onbewust en ook deels bewust zolang al aan het creëren was. Waar hing het dan toch nog steeds van af? Het antwoordt hierop was na een heel proces van bewustwording eigenlijk heel erg simpel...namelijk - het loslaten van angsten, twijfels en onzekerheden en simpelweg de stap zetten. De stap zetten om mijn liefde voor Luisterkind en passie voor werken met mensen aan bewustwording- en veranderingsprocessen te realiseren. In mijn hoofd was het nogal een ding, erg groot allemaal en waar te beginnen...dit begon al snel te ontrafelen. Het begon met een lijstje, een lijstje van zaken die in mij opkwamen en waar aan gedacht mocht worden. Hieraan gekoppeld een prioriteit en tijdspad en ik kon beginnen. Beginnen met het realiseren van een langgekoesterde droom, mijn eigen praktijk!

 

Website, visitekaartjes....de creatieve kant in mij de vrije loop laten....maar ook het uitzoeken van de serieuzere zaken zoals beroepsorganisaties, AVG, hoe om te gaan met klachten volgens de wettelijke regelgeving.  Alles mocht aandacht krijgen in dit proces en op een gegeven moment het officiële moment... de inschrijving bij de Kamer van Koophandel - het moment dat  ik werd gefeliciteerd met mijn eigen zaak!  Wie had dat gedacht? Ik ergens altijd wel....maar wauw - wat voelde het goed dat het nu gerealiseerd is.

 

En dan ineens gaat het lopen, het bouwen van een mooi netwerk, uitdelen van visitekaartjes, de eerste boeking voor een lezing, de eerste Luisterkindafstemmingen, de reacties  van mensen om mij heen en op gemaakte afstemmingen...zoveel moois en dat van waar het begon - liefde en aandacht...het maakt alles zoveel mooier!

 

Nu kijk ik terug op een hele mooie geslaagde leerzame periode waarin alles er mocht zijn, angst en onzekerheid, twijfel en vertrouwen etcetera...maar bovenal de wens om mijn droom te realiseren. Trots ben ik op wat ik heb neergezet, waarbij ik zo enorm dankbaar ben voor de liefdevolle steun van mijn vrouw

 

Al deze ervaringen neem ik mee en hang ik als een gekleurd vlaggetje aan het koord met herinneringen, zo blijf ik de slinger uitbreiden en kleur geven aan mijn leven.

 

Warme groet,

Martin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.