BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Ik ben het waard!

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 17:48

Ik ben het waard! Een korte en krachtige boodschap die ik onlangs op een persoonlijk kaartje las. Deze ogenschijnlijk simpele woorden hebben mij in de kern geraakt en herinnert dat door de alledaagse dingen dit soms naar de achtergrond verdwijnt. Hoe mooi is het dan om herinnert te worden!

Soms kom je in onrustig vaarwater en is het belangrijk om mee te gaan met de flow en je aan te passen. Dit is absoluut niet erg, echter kan het soms zorgen dat je jezelf niet helemaal in acht neemt en over je grenzen gaat. Toen ik de boodschap ´Ik ben het waard´  las, drong het weer tot mij door. Ik ben het inderdaad waard om de regie over mijzelf te pakken en zorg te dragen voor een juiste balans. De balans tussen privé, werken, mijn eigen praktijk, sociale contacten et cetera. 

 

De ene dag gaat de balans de ene kant op en de andere dag de andere.  Soms wringt het iets en geeft dit een innerlijke onrust. Gelukkig voel ik dit aan en heb ik een geweldige vrouw die mij hier zeker ook aan herinnert.  Door bewust te worden van het gevoel en er erkenning en betekenis aan te geven geef ik mijzelf ook de ruimte om de regie terug te pakken en te handelen. Actie in te zetten om weer de balans te creëren.

 

Ik ben het waard, waardevolle woorden die we naar onszelf uit kunnen spreken, maar ook een wijze om anders naar mensen om ons heen te kijken. We zijn het allemaal waard, iedereen is uniek en heeft mooie eigenschappen, kwaliteiten et cetera. Laten we eens proberen vaker met deze bril respectvol en liefdevol naar elkaar te kijken en met elkaar het verschil te maken in deze wereld! Straal en laat jezelf zien! Jij bent het waard!

 

Warme groet, Martin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.