BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

It´s time for MAGIC!!!

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 17:48

Het is tijd voor MAGIC!!!

Herken jij dat ook? Je hebt een grootse droom en wilt deze graag realiseren...en toch zit er iets wat niet bijdraagt in het realiseren. Het lijkt wel of je niet vooruit lijkt te gaan....het stroomt even niet.

Ik herinner me nog een situatie van jaren geleden waarbij ik heel goed wist wat ik wilde. Ik wilde mensen ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, Ik had immers behoorlijk veel training, opleiding en ervaringen opgedaan. Toch ging het niet zoals ik toen voor ogen had. Wat was hier nu aan de hand? Hier ben ik goed naar gaan kijken en al snel kwam ik erachter dat ik wel aangaf wat ik wilde, maar ik voelde het niet in mijn kern. De verbinding was niet volledig aanwezig. Er was niet een volledige committent in mijzelf aanwezig op alle niveaus om DE stap te zetten...

Nu gelukkig al lange tijd wel....ik heb de MAGIC in mijn leven gecreëerd en geintegreerd...wil jij dit ook? Klik snel door...

Let The MAGIC Begin...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.