BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

¨Ik ben niet goed genoeg¨...of toch wel!

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 17:48

“Ik ben niet goed genoeg”...of toch wel? Het is hoe je het zelf ziet...

Je kent vast wel iemand die eens gezegd heeft “Ik ben niet goed genoeg ”, misschien heb je het zelf wel eens gezegd... Ik in ieder geval wel...de afgelopen dagen nog...

Wat er echt mag veranderen is dat je aan jezelf twijfelt. Twijfels over jezelf belemmeren je om je dromen te realiseren en stappen te zetten. Het is belangrijk dat je in verbinding bent met jezelf (je kern) en wat er om je heen is, want dan kun je je verbinden met je grootste potentieel en het leven realiseren wat jij wilt! Het is een kwestie van doen en de eerste stap zetten...

Om mensen hierin te ondersteunen en vooral te leren hoe ze dit kunnen doen en ervaren, ben ik in 2018 mijn praktijk begonnen om bij te dragen aan meer verbinding, in JOU – wat er om jou heen is en in de wereld! Vanuit verbinding ontstaan de mooiste dingen...

In de bijlage neem ik je mee in mijn persoonlijke ervaring met MAGIC...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.