BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Luisterkind....Het is zoveel meer!!!

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 17:48

Luisterkind – het is zoveel meer...

Als je de naam Luisterkindwerker leest, dan denk je vast dat het iets is wat met kinderen te maken heeft...deels is dit waar. Maar het is nog zoveel meer....

Als Luisterkindwerker werk ik met mensen van alle leeftijden en in allerlei situaties waar je mee te maken kunt krijgen.

De Luisterkind Methode is een werkwijze waarbij ik volgens gestructureerde stappen contact maak met iemand op zielsniveau. Ik stem mij af, maak contact, start het gesprek en neem de vragen van jezelf mee, ik kijk waar we antwoord op krijgen en waar verandering mag komen en er komen handvatten naar voren. Niets zweverigs, gewoon met beide benen op de grond.

Misschien voel je even de verbinding met jezelf niet of er speelt iets anders. Een Luisterkindafstemming geeft inzicht en kan helpen bij het oplossen hiervan. Een Luisterkindafstemming maakt jou bewust en geeft handvatten om de volgende stap te zetten.

Regelmatig geef ik de kans om kennis te maken met de Luisterkind Methode...hoe dan denk je vast? Klik snel door naar het artikel.

....Luisterkind...het doet zoveel meer...
Om Luisterkind concreet te maken, neem ik jou graag mee in een persoonlijke ervaring van mijzelf. ...klik snel door...


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.