BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Over Martin 

Even voorstellen: Martin Stoker, het gezicht en de oprichter van BMSH

 

Altijd was er die langgekoesterde droom, en dat het bleef kriebelen tot het juiste moment bleek maar weer.

 

Ik neem je mee naar 2016, september om precies te zijn. Het was een zware tijd, mijn moeder was erg ziek en beleefde haar laatste dagen. Het afscheid was bijzonder, het was intens en raakte me op zoveel manieren. Het was ook de start van iets bijzonders…Ik had namelijk zojuist (weer) ervaren hoe moeilijk het was om los te laten en dat loslaten pijn deed. En ook dat loslaten niet nodig is als er verbinding is. 

 

En precies dit deed mij herinneren dat ik een langgekoesterde droom had. Een droom die ik onbewust  los had gelaten. Namelijk die langgekoesterde droom een eigen praktijk op te zetten om met mensen te werken. Ik voelde opnieuw verbinding met mijn hart en mijn langgekoesterde droom. Het duurde nog even, maar 2 jaar later (2018 om precies te zijn) was ik er klaar voor. Ik gaf mijn baan op en besloot er  voor te gaan en de stap te zetten om mijn droom werkelijkheid te laten worden.

 

In 2020 heb ik besloten om nog meer naar mijn hart te luisteren en nog duidelijkere keuzes te maken. Naast Luisterkind en Reiki heb ik gekozen om mij namelijk te richten op mannen met een (nog) niet vervulde kinderwens.
Reden hiervoor is dat ik in de periode dat ik hier zelf mee te maken had, mij als man erg ongezien en alleen voelde. Ik voelde me spreekwoordelijk een donor en taxichauffeur. Dit is natuurlijk niet zo, maar zo voelde het destijds wel voor mij. 

 

Nu even de tijd vooruit naar najaar 2021...puzzelstukjes vallen op hun plek. Ik merk dat alles stroomt. Alles is letterlijk in beweging gekomen. Hoe meer ik dus naar mijn hart luister en de juiste mix met mijn ratio toepas, hoe gelukkiger ik me voel en hoe minder energie alles kost! Gaaf hè! Dit gun ik jou ook!

 

Ik zorg met een gezonde dosis humor, maar ook met een heldere en nuchtere aanpak dat jij het beste uit jezelf gaat halen en met inzichten en handvatten klaar bent om de volgende stap te zetten - de stap naar geluk, vrijheid en blijheid!

 

Iedere dag leef ik mijn droom en doe wat ik het liefste doe, werken met mensen, opleidingen en cursussen geven en dan in het bijzonder ook de mannen met een (nog) niet vervulde kinderwens. Allemaal zelfbewuste en krachtige mannen die na een sessie weer lichter de deur uitlopen en een stapje verder kunnen. Dat het vanzelfsprekend is dat ik iedere dag dit kan doen, nee absoluut niet. Dankbaar? Ja, dat zeker...iedere dag weer!

 

Eigenlijk is het allemaal heel simpel...het begint met een stap,  in beweging komen, doorzettingsvermogen en een dosis humor.

 

Wat je over mij moet weten?

- Ik pas niet in een hokje, proppen helpt niet

- Ik draag graag cowboylaarzen

- Ik ben gek op chocolade

- Een casual kledingstijl heeft mijn voorkeur...met een lekker eigen tintje

- Een tondeuse coupe is toch wel erg makkelijk...niet de zonnebrandcrème vergeten :-)

- Ik ben gek op dieren, we hebben 2 hondjes (Molly en Nohla)

- Ik heb graag een lach op mijn gezicht

- Gelukkig getrouwd met Mariska

- Trotse vader van 3 Twinkelsterretjes

 


Ga jij voor een kennismaking met mij?


"Geluk is in alles aanwezig, je hoeft het je alleen maar te herinneren!"

Dromen, kansen en DOEN!

#twinkelsterretje  #man #mannen #mannenkracht #zelfbewusteman #injekracht #martinstoker #martin #stoker 

Van droom naar kans en je eigen realiteit...