BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Over mij

Even voorstellen: Martin Stoker, het gezicht en de oprichter van BMSH

 

Ik neem je even mee naar 2016, september om precies te zijn. Het was een zware tijd omdat mijn moeder erg slecht lag en haar laatste dagen beleefde. Het afscheid was bijzonder, het was intens en raakte me op zoveel manieren. Het was ook de start van iets bijzonders…Ik had namelijk zojuist ervaren hoe moeilijk het was om los te laten en dat loslaten pijn deed.

 

En precies dit triggerde in mij een langgekoesterde droom. Namelijk die droom om een eigen praktijk op te zetten om met mensen te werken. Het duurde nog even, maar 2 jaar later was ik er klaar voor. Ik gaf mijn baan op en besloot er voor te gaan en de stap te zetten om mijn droom werkelijkheid te laten worden.

 

Na het inschrijven bij de Kamer van Koophandel lekker bouwen aan een website, visitekaartjes laten drukken….man man...wat zie ik nu hoe fout ik het deed! Ik wist wel heel goed wat mijn kwaliteiten, kennis en ervaring waren (ik had immers genoeg opleidingen, trainingen en workshops gevolgd)- maar ik wist geen bal van ondernemen en ondernemerschap.

 

Het was tijd om hier verandering in te brengen. Ik kreeg via Linkedin in december 2019 contact met mensen die ondernemerschap en gevoel zo mooi bij elkaar brachten. Het klikte en ik schreef mij in voor ruim een jaar het Integral Business Accelerator Programme. wauw! Het was niet alleen leren over ondernemerschap in alle facetten, het was ook een ontdekkingstocht in mijzelf en mijn grootste droom en wat ik wil bereiken!

 

Nu gaat het echt lopen dacht ik...ik maakte een soort van herstart, ik bouwde een nieuwe website, een nieuwe bedrijfsnaam en lanceerde deze, ik had inmiddels mijn eigen stijl ontdekt en dit keer was ik zo slim om geen visitekaartjes te bestellen….want wat heb je immers aan zoveel boekenleggers….Niet veel toch?

 

En toen - ik zat er helemaal klaar voor, had bewust mijn agenda leeg gehouden voor alle afspraken….mijn aanbod was helderder en voor veel mensen toe te passen dus ik zag het al helemaal stromen….
Totdat: Mijn agenda bleef leeg...die zag ik niet aankomen op dat moment….

 

Nu snap ik wel waarom. Het is eigenlijk heel simpel. Ik heb veel te bieden, maar door het niet goed weer te geven is het niet duidelijk wat, voor wie en hoe. Want in de tussentijd ontdekte ik namelijk iets. Het maken van een keuze voor een specifieke doelgroep en hoe belangrijk dit is. Want als je er voor iedereen bent, dan ben je er eigenlijk voor niemand.

 

In 2020 besloot ik tijdens mijn opleiding ondernemerschap namelijk om mij te richten op mannen met een (nog) niet vervulde kinderwens.
Reden hiervoor is dat ik in de periode dat ik hier zelf mee te maken had, mij als man erg ongezien en alleen voelde. Ik voelde me de spreekwoordelijke donor en taxichauffeur. Dit is natuurlijk niet zo, maar voelde het destijds wel op deze manier.

 

Nadat ik deze keuze had gemaakt, was ik simpelweg vergeten de keuze ook door te voeren. Aha….Logisch...het kwartje is gevallen! Weer een stapje verder in mijn ontwikkeling als ondernemer en een les dat ondernemerschap niet alleen maar doen is wat je leuk vindt om te doen. Er komt zoveel meer bij kijken.

 

Nu even de tijd vooruit naar najaar 2021...puzzelstukjes vallen op hun plek. Ik weet nu gewoon wat ik doe en waarvoor ik het doe. En ik merk nu dat alles stroomt. Alles is letterlijk in beweging gekomen. Hoe meer ik dus naar mijn hart luister en de juiste mix met mijn ratio toepas, hoe gelukkiger ik me voel en hoe minder energie alles kost! Gaaf he!

 

Ik zorg met een gezonde dosis humor, maar ook met een heldere en nuchtere aanpak dat jij het beste uit jezelf gaat halen en je weg weet te vinden in de situatie van je (nog) niet vervulde kinderwens. Ik schroom niet om de vinger op de zere plek te leggen. Dit omdat het leven mooi is en ik je dit graag help herinneren!

 

Ooh ja...ik ben geboren in mei en ben een echte tweeling. Een intuïtief sterk ontwikkelde man die een brede interesse heeft en op nog veel meer manieren jou en anderen kan helpen om te leren, ontwikkelen en stappen te zetten waar je van te voren niet van had durven dromen. Maar dat heb je vast al wel gezien onder het kopje ¨Werk met mij¨.

 

Ik leef iedere dag mijn droom en doe wat ik het liefste doe, werken met mensen en dan in het bijzonder mannen met een (nog) niet vervulde kinderwens. Allemaal zelfbewuste en krachtige mannen die na een sessie weer lichter de deur uitlopen en een stapje verder kunnen. Dat het vanzelfsprekend is dat ik iedere dag dit kan doen, nee absoluut niet. Dankbaar? Ja, dat zeker...iedere dag weer!

 

Eigenlijk is het allemaal heel simpel...het begint met een stap, het in beweging komen, doorzettingsvermogen en een dosis humor.

 

Wat je over mij moet weten?

- Ik pas niet in een hokje, proppen helpt niet
- Ik draag graag cowboylaarzen
- Ook ben ik gek op chocolade
- Een casual kledingstijl heeft mijn voorkeur...met een lekker eigen tintje
- Een tondeuse coupe is toch wel erg makkelijk
- Ik ben gek op dieren, we hebben 2 hondjes (Molly en Nohla)
- Ik heb graag een lach op mijn gezicht
- Gelukkig getrouwd met Mariska
- Trotse vader van 3 Twinkelsterretjes

 


Ga jij voor een kennismaking met mij?


"Geluk is in alles aanwezig, je hoeft het alleen maar te herinneren!"

Dromen, kansen en DOEN!

#twinkelsterretje  #man #mannen #mannenkracht #zelfbewusteman #injekracht #martinstoker #martin #stoker