BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Over BMSH

Even voorstellen: Martin Stoker, het gezicht en de oprichter van BMSH

Martin is dé persoon die jou helpt om in je kracht te staan en je grootste kwaliteiten te ontdekken. Wanneer jij volledig in verbinding bent met jezelf, ben jij in staat om je grootste dromen en doelen te bereiken. 

 

- Het realiseren van mijn droom is om minstens 10.000 mensen te inspireren, te helpen hun kansen op succes te zien en vooral te pakken en wereldwijd impact maken! -

 

Ontwikkeling staat nooit stil, zo ook niet in de diensten die ik lever en aan het ontwikkelen ben. Alle diensten helpen jou in je kracht te komen en te verbinden met jezelf en dragen bij aan een leven vol passie en plezier!

Ik zorg met een gezonde dosis humor, maar ook met een heldere en nuchtere aanpak dat jij het beste uit jezelf gaat halen en eindeloos blijft leren met deze krachtige trainingen, opleidingen en individuele trajecten.

 

Ik schroom niet om de vinger op de zere plek te leggen om jou vooruit te helpen...gewoon omdat jij het waard bent om in je kracht te staan en je dromen te realiseren!

 

"Geluk is in alles aanwezig, je hoeft het alleen maar te zien!"

Dromen, kansen en DOEN!

 

----------------------------------------------------

Even voorstellen: Mariska Stoker-Hofman, de ondersteunende kracht binnen BMSH

Mariska is dé persoon die zorgt dat alle informatie op de website up to date blijft. Ook zorgt ze dat je snel een reactie krijgt op de door jou gestelde vragen. En wanneer je met een opleiding, training of een traject bezig bent en je hebt een vraag hierover, ook dan kan zij je verder helpen. Klantvriendelijkheid is een tweede natuur voor haar en dit zul jij op een prettige manier ervaren.

 

- Wat ik realiseer binnen BMSH is dat alles op rolletjes loopt zodat Martin zich kan richten op het leveren van kwaliteit  zodat jij volledig in je kracht komt te staan en succesvol bent! -

 

Ontwikkeling staat nooit stil, ook niet bij mijzelf. Wanneer er een training op de planning staat, dan verzorg ik alle voorbereidende werkzaamheden en tijdens de training lever ik ondersteuning. In de toekomst is mijn droom om ook zelf cursussen gaan geven.

Ik ben lekker nuchter en sta met beide benen op de grond om met een simpele aanpak te zorgen voor de meeste impact.

 

Ik benoem dingen graag zoals ze zijn en zal er dan ook zeker geen doekjes om winden...gewoon omdat duidelijkheid en eerlijkheid het meest doeltreffend is.

 

"De kracht van eenvoud en genieten van de kleine dingen is waar ik voor sta!"

Simpeler, maar niet minder doeltreffend!

 

#twinkelsterretje  #man #mannen #mannenkracht #zelfbewusteman #injekracht #martinstoker #martin #stoker