BMSH - Body Mind Spirit Heart šŸ–¤

FAQ

INNERCONNECTION

 • Waarom zou ik een Innerconnection Basics-Magnet-Shine jaartraining volgen?

Reden om de Innerconnection Basics-Magnet-Shine te volgen is omdat jij investeert in je eigen ontwikkeling om je maximale resultaat te behalen. Na deze jaartraining weet jij volledig wie jij bent, waar jij voor staat en hoe jij je kwaliteiten het beste in kunt zetten om succesvol te zijn. Ook zul je een inspirator zijn voor anderen wanneer jij je eigen podium pakt.

 

 • Moet ik de jaartraining volgen, of kan ik ook de drie niveaus los van elkaar volgen?

De basis is de jaartraining omdat jij hiermee het best haalbare resultaat zult behalen. Wanneer er bijzondere omstandigheden zijn gaan wij uiteraard in gesprek om te bekijken of hier een maatwerkoplossing voor is. Bijvoorbeeld wel in drie losse delen volgen. Dit heeft uiteraard niet de voorkeur omdat je eigen leer- en groeiproces onderbreken niet handig is.

 

 • Waarom heeft het eigenlijk Innerconnection Basics-Magnet-Shine?

Deze namen zijn tot stand gekomen omdat verbinding met je eigen zelf en dat wat er om jou heen is de belangrijkste basis is. Van hieruit wordt de vertaling naar de leefgebieden Body, Mind, Spirit en Heart gemaakt. Bij Basics begin je met het werken aan jezelf. Vervolgens ga je leren hoe je als een magneet meer van dat wat jij wilt in je leven kunt aantrekken. Als laatste stap leer je diverse technieken hoe jij letterlijk je eigen podium kunt pakken en met impact een inspiratiebron voor anderen kunt zijn.


LUISTERKIND

 • Wat is de Luisterkind Methode?

De Luisterkind Methode is een werkwijze waarop je middels logische stappen met de kern van de ander contact maakt en in de energie in gesprek gaat. Je zet handvatten en inzichten op papier die de ander helpen een volgende stap te zetten.

 

 • Voor wie is Luisterkind?

Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 en in allerlei situaties in te zetten.

 

 • Mijn moeder kan zelf niet meer praten, kun je als Luisterkindwerker ook in gesprek gaan met haar?

Ja zeker, als Luisterkindwerker maak ik contact met de kern van de ander, dus ook met jou moeder kan ik in gesprek en wat ze aangeeft zet ik voor jou op papier. 


COACHING

 • Is coaching ook in groepen te volgen?

Nee, ik doe dit zelf niet. Ik werk in individuele trajecten aan een met jou vooraf vastgesteld leerdoel. Jij krijgt alle inzichten en tools die hiervoor nodig zijn in het door jou gekozen coachingstraject.

 

 • Moet ik een probleem hebben om bij jou als coach aan te kloppen?

Nee, zeer zeker niet! Je kunt ook willen werken aan je persoonlijke ontwikkeling met een specifieke vraag over bijvoorbeeld je kwaliteiten en werk. Hiervoor is het dus niet zo dat je persoonlijk in de knoop hoeft te zitten.

 

 • Waarom is het Twinkeltraject alleen voor mannen?

Het Twinkeltraject is ontstaan vanuit eigen ervaringen en erop gericht om mannen te helpen om te gaan met de eigen ervaringen en de niet vervulde kinderwens. Voor mannen zijn er relatief weinig mogelijkheden en hiervoor is deze dienst ontstaan. Ook bij mannen kunnen er allerlei overtuigingen en emoties een rol spelen die je kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Dan is het fijn als je in een individueel traject hier mee aan de slag kunt met een mannelijke coach die uit eigen ervaring ook echt weet wat het is en je hierin volledig begrijpt.


REIKI

 • Heeft Reiki met een geloofsovertuiging te maken?

Nee, Reiki staat hier los van. Het is een helingssysteem gebaseerd op de universele levensenergie.

 

 • Ik ben niet spiritueel aangelegd, maar wil toch graag Reiki leren. Kan dit?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer je hiervoor open staat en bereid bent aan de hand van de theorie en de oefeningen ermee aan de slag te gaan, dan zul jij ervaren en groeien. 

 

 • Kan ik naast het behandelen van mensen meer met Reiki?

Ja, absoluut. Reiki is op heel veel manieren toe te passen. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een toekomstig sollicitatiegesprek of bij het koken. Heerlijk praktisch toch!


ALGEMEEN

 • Kan ik in termijnen betalen?

Indien gewenst is dit bespreekbaar en zijn hier mogelijkheden toe. Een eventuele individuele afspraak is alleen geldig en van toepassing wanneer deze zwart op wit is bevestigd en niet in strijd is met de Algemene Voorwaarden. Deze zijn ten allen tijde van toepassing

 

 • Kan ik ook na een training bij jou terecht met vragen?

Uiteraard kun je met vragen bij mij terecht. Wanneer er meer nodig is, dan zullen we uiteraard kijken naar de mogelijkheden van een follow up sessie. In zo´n sessie kun je net weer bepaalde vaardigheden opfrissen en aanscherpen.