BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Gratis diensten

Op deze pagina tref je gratis diensten en informatie aan. Neem gerust een kijkje in de diverse mogelijkheden. 


De kracht van verbinding

 

Vanuit verbinding is alles mogelijk...

Maak kennis  met de kracht van verbinding en hoe dit jou helpt om je grootste successen te behalen. Verbinding tot stand brengen met jezelf en vervolgens buiten jezelf om zo in je eigen kracht te staan en volledig je potentieel in te zetten.

In het E-book ¨De kracht van verbinding¨ ga ik hier verder op in. Wil jij dit E-book ontvangen, vul dan onderstaand formulier in!


Twinkelcontact MAN

 

Samen delen en samen helen, in deze online bijeenkomsten praat je in een veilige setting met andere mannen over jou niet vervulde kinderwens en hoe dit jou raakt en welke invloed dit op jou heeft. In de gesprekken die op gang komen zul je ervaren dat het waardevol en fijn is dat er meer mannen zijn met deze ervaringen en dat jij niet alleen staat. Praten over je gevoel is OK, en dit mag! 

 

Binnenkort staat er een nieuwe online bijeenkomst gepland. Deze is op: 

Geef je snel op en zet de afspraak in je agenda!!!


De kracht van meditatie!

 

Mediteren heeft een rustgevende uitwerking. Het is belangrijk om goed in balans te zijn, want wanneer jij in balans bent - dan kun jij de hele wereld aan! 

Pak een stoel en ga lekker zitten - of ga liggen als dit voor jou goed voelt...sluit je ogen en laat je in deze meditatie meevoeren naar de rustige plek in jezelf.