BMSH - Body Mind Spirit Heart ­čľĄ

Vanuit verbinding is alles mogelijk...het E-book

Maak kennis  met de kracht van verbinding en hoe dit jou helpt om je grootste successen te behalen. Verbinding tot stand brengen met jezelf en vervolgens buiten jezelf om zo in je eigen kracht te staan en volledig je potentieel in te zetten.

In het E-book ¨De kracht van verbinding¨ ga ik hier verder op in. Wil jij dit gratis E-book downloaden? Vul dan je naam en e-mailadres is en volg de instructie in je mail.

Ja, ik download graag het E-book ¨De Kracht van Verbinding¨


Vanuit Verbinding is alles mogelijk

¨De Kracht van Verbinding¨

Jij bepaalt wanneer jij de stap zet om te beginnen

Tussentijdse ondersteuning in je groeiproces

Ik help jou om al aanwezige kwaliteiten te gaan zien en toepassen bij het realiseren van je dromen en doelen Hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden.


Het is niet de eerste keer...

WANT DIT IS WAT FRUSTREERT TOCH?

Je hebt dromen, wensen en doelen....en toch is er telkens weer die afleiding die op je pad komt. Je frustreert jezelf omdat je toch weer iets anders hebt gedaan dan wat je graag wilde doen. En dan komt er ook nog eens die twijfel dat je misschien wel niet genoeg kennis hebt of vaardigheden. En ook dat stukje onzekerheid helpt ook niet echt lekker mee...

 

Je wilt heel graag in je kracht staan en zichtbaar zijn, je dromen realiseren door het zetten van stappen die hiervoor nodig zijn. Je weet alleen nog niet zo goed waar te beginnen en hebt nog niet het overzicht en volledige vertrouwen in jezelf.

 

Uiteindelijk komt je toch telkens weer op dit kruispunt aan...welke afslag ga jij nu nemen?


Het ondernemerschap is wat goed bij mij past en waar ik bewust voor heb gekozen. Ik voelde het alleen niet altijd resoneren in mijzelf. Door de coachende gesprekken en de vele inzichten en inspiraties heb ik meer inzicht welke richting ik op wil met mijn zaak! 

Graag wil ik je ook nog zeggen dat ik je energie en rustige, maar ook heldere aanpak zo prettig heb ervaren. Je windt er geen doekjes om, dit was juist nodig voor mij.

 

- Maren, 40 jaar -


Al langere tijd zat ik niet lekker in mijn vel en was ik even kwijt hoe ik mijn passie voor mijn werk terug kon vinden. Eigenlijk wist ik ook niet zo goed waar ik nu goed in ben en welke kwaliteiten ik nog meer bezit en niet bewust van ben. In het coachingstraject heb je mij hier hele mooie inzichten in gegeven en mij echt aan het werk gezet om te ontdekken, leren en groeien. Door je E-book werd mij duidelijk dat ik naar alles in het geheel moest gaan kijken. Ik zit er nu aan te denken om je Innerconnection Jaarprogramma te volgen om nog meer in mijn kracht te staan en impact te hebben

 

- Johan, 41 jaar -


Na een hele emotionele en intense tijd, werd mij aangeraden om eens met jou contact op te nemen. Mijn kindje sliep niet goed en in het gedrag zag ik veel terug waar ik niet goed van wist wat erachter zat. Door de door jou gemaakte Luisterkindafstemming heb ik meer inzicht gekregen en is er ook een positieve verandering gekomen. Dankjewel hiervoor! Het contact met jou heb ik als warm, open en prettig ervaren.

 

- Pieter, 37 jaar -


Jaren geleden wist ik helemaal niet wat Reiki was, jij hebt mij met een behandeling deze fijne energie laten ervaren. Daarna wist ik dat ik ook graag zelf Reiki wilde leren. Inmiddels pas ik het dagelijks toe in mijn leven voor mijzelf en de honden. Jij hebt mij in een 1 op 1 cursus heel mooi de achtergrond en technieken geleerd. De warmte en passie die je hier voor hebt kon ik heel goed ervaren. Dankjewel!

 

- Mariska, 34 jaar -


¨ Ik wilde altijd al genieten van het leven en een gevoel van vrijheid ervaren. en bovenal mijn HART volgen. Zo mooi dat dit nu mijn realiteit is.

Dromen-Kansen-Doen¨

- Martin Stoker - 


Eens even hardop denken...

WAT IS ER MOGELIJK ALS......

 

  • JIJ DIT GEVOEL OOK KUNT ERVAREN?...en het geen droom of wens meer is maar gewoon de realiteit!
  • JIJ GOED INZICHT HEBT IN WELKE KWALITEITEN JIJ AL BEZIT!...en leert om deze op het juiste moment op de juiste manier in te zetten.
  • JIJ PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING KRIJGT BIJ JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING!...en jij hierdoor ook precies datgene kunt krijgen wat voor jou goed is - afgestemd op jou.
  • JIJ KUNT DELEN EN LEREN VAN ERVARINGEN VAN ANDEREN?...omdat er zoveel meer mensen zijn die soortgelijke ontwikkelingen doormaken.

Welke mogelijkheden zijn er? 

INNERCONNECTION

Voor wie?

Voor jou als jij het maximale wilt behalen waarbij een droom je realiteit zal worden!

 

Wat?

Innerconnection Basics-Magnet-Shine jaartraining 

 

Waar?

Online

 

Wat kost het?

€ 2495,00

 

Wat moet je meenemen?

Jezelf met de bereidheid om je volledig in te zetten om jezelf te ontwikkelen tot de succesvolle persoon die jij ook bent! En natuurlijk een dosis humor en gezelligheid.

 

Hoe moet je ermee omgaan?

Per niveau volg je diverse modules. Deze volgen elkaar in logische stappen op. De jaartraining geeft je de ruimte om je eigen tempo te bepalen.

 

Krijg je huiswerk?

Huiswerk nee, je volgt de modules en voert de oefeningen, opdrachten en onderdelen uit. 

 

Is er nazorg?

Gedurende het programma is er individuele begeleiding en ondersteuning om jou het maximale rendement te leveren.

 

Wat is het materiaal?

Het materiaal bestaat uit theorie, video´s met oefeningen en informatie en ook praktische voorbeelden. Ook zijn er opdrachten en formulieren die je ondersteunen om je groeiproces succesvol en doorlopend te vervolgen.

 

Is er een voorbereiding nodig?

Voorbereiding is niet nodig, je begint bij de basis en werkt van binnen naar buiten.

 

Wat levert het jou op?

Na het Innerconnection Jaarprogramma sta jij volledig in je kracht en weet jij precies hoe jij succesvol je doelen realiseert en ook nog eens een inspirator bent voor anderen om jou heen! Hoe gaaf is dit! 


LUISTERKIND

Voor wie?

Voor iedereen die van hart tot hart wil luisteren naar anderen om de ander te helpen inzichten en handvatten te krijgen om stappen tot verandering te zetten of rust te ervaren. 

 

Wat?

Opleiding tot Luisterkindwerker.

 

Waar?

Online en ook op locatie.

 

Wat kost het?

€ 1525,00

 

Wat moet je meenemen?

Voor de opleiding online je eigen computer en internet.

Voor zowel online als op locatie een mooi notebook met een fijne pen.

 

Hoe moet je ermee omgaan?

Door theorie te combineren met praktisch aan de slag gaan leer jij werken volgens de Luisterkindmethode.

 

Krijg je huiswerk?

Ja, na lesdag 2 krijg je opdrachten die je moet uitvoeren. De beoordelingen van de opdrachten moeten voldoende zijn om te slagen voor de crkbo geregistreerde opleiding.

 

Is er nazorg?

Tijdens de opleiding heb je met mij als trainer contact via e-mail. Na de opleiding kun je altijd bij mij terecht en is er ook op facebook de mogelijkheid om in groepen deel te nemen.

 

Wat is het materiaal?

Het lesmateriaal bestaat uit een complete en uitgebreide lesmap met veel informatie en voorbeelden die jou stap voor stap inzicht geven in hoe je volgens de Luisterkind Methode werkt. De theorie krijgt op de lesdagen handen en voeten door deze praktisch toe te passen.

 

Indien je de opleiding tot Luisterkindwerker via E-learning volgt is er een combinatie van lesmap en een online platform.

 

Is er een voorbereiding nodig?

Nee, voorbereiding is niet nodig. Vol enthousiasme en onbevangen met een open houding aan de slag gaan zal jou verstelt doen staan van wat jij kunt!

 

Wat levert het jou op?

Na de opleiding ben je gediplomeerd Luisterkindwerker en heb jij de mogelijkheid om een praktijk te openen om mensen te helpen via deze prachtige methode met geweldige resultaten. Een praktijk is ook heel goed te combineren met een baan omdat je plaats en tijd onafhankelijk werkt.


COACHING

Voor wie?

Voor iedereen die met vraagstukken zit en graag een steuntje in de rug wilt hebben. 

Voor mannen met een niet vervulde kinderwens

Voor mensen die een persoonlijk groeiplan willen om te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat?

- Individuele trajecten

- Twinkeltraject MAN

- Je persoonlijke groeiplan

- Start je eigen praktijk

 

Waar?

Online of op locatie

 

Wat kost het?

Afhankelijk van de soort keuze die jij maakt.

 

Wat moet je meenemen?

Je persoonlijke verhaal, en bereidheid commitment te geven om te werken aan jezelf.

 

Hoe moet je ermee omgaan?

De individuele sessies geven je veel inzichten, handvatten en skills waar jij in de tussentijd mee aan de slag gaat. Door dit te doen ervaar jij positieve veranderingen en kom jij steeds dichter bij je doel.

 

Krijg je huiswerk?

Dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie en de behoefte voor je persoonlijke proces.

 

Is er nazorg?

Uiteraard is er goed contact en kun je met vragen bij mij terecht.

 

Wat is het materiaal?

In de sessies zijn wij in gesprek en gaan we ook praktisch aan de slag met oefeningen en technieken. Je hoeft hier vooraf zelf niets voor te doen.

 

Is er een voorbereiding nodig?

Nee, voorbereiding is niet nodig. Wel kan dit nodig zijn als je met een hele specifieke situatie of hulpvraag aan de slag wilt gaan. Dit wordt uiteraard individueel afgestemd en besproken.

 

Wat levert het jou op?

Na de coachingssessies sta jij in je kracht en heb je mooie nieuwe inzichten gekregen die je helpen bij het zetten van een volgende stap of juist het accepteren van dat wat is. Een emotionele lading kan een hele andere betekenis krijgen waarbij jij je ook anders in positieve zin kunt voelen.

 

Doelen worden realiteit!


REIKI

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft en bewust wil zijn van energie en het werken hiermee.

 

Wat?

Reiki 1e graad

Reiki 2e graad

Reiki 3e graad (Master)

 

Waar?

Op locatie

 

Wat kost het?

€ 175,00 (Reiki I)

€ 225,00 (Reiki II) 

€ 275,00 (Reiki III - Master)

 

Wat moet je meenemen?

Makkelijk zittende kleding en warme sokken en natuurlijk een mooi notebook met pen waar jij je eigen aantekeningen in kunt maken.

 

Hoe moet je ermee omgaan?

Wanneer je met Reiki gaat werken, dan is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat je er allemaal mee kunt en hoe je dit praktisch in je dagelijks leven kunt toepassen. Zweverig, nee zeker niet!

 

Krijg je huiswerk?

Nee

 

Is er nazorg?

Ja, je kunt bij mij als Reiki Master terecht met je vragen of ervaringen.

 

Wat is het materiaal?

Het materiaal bestaat uit een digitale cursushandleiding en de bij de graad behorende Inwijdingen. In de cursus wordt veel geoefend met het behandelen en werken met Reiki.

 

Is er een voorbereiding nodig?

Nee, zorg dat je uitgerust en ontspannen naar de cursus komt zodat jij vanuit ontspanning kunt ervaren en werken.

 

Wat levert het jou op?

Reiki activeert het zelfhelend vermogen. Hierdoor ben jij in staat om jezelf in balans te houden en een goede verbinding met je kern te maken. 

 

Wanneer jij Reiki I doet kun jij hands on mensen behandelen. Bij Reiki II leer jij ook werken met Reiki op afstand. Als je Reiki III hebt gedaan bezit jij de kennis, vaardigheden en mogelijkheid om mensen op te leiden en in te wijden in de Reiki. Je kunt al vanaf Reiki I een eigen praktijk opzetten.


Het starten met de opleiding tot Luisterkindwerker via E-learning kan ook in overleg, wachten met inschrijven is dus niet nodig.

Volg je hart en schrijf je in voor deze opleiding waar jij leert werken met de Luisterkind Methode.

Er is maar 1 opleiding die je echt leert luisteren!

 

Word Luisterkindwerker en verander de wereld! 


  • Hoe snel kan ik starten?

Het starten gaat in overleg of volgens de agenda wanneer jij kiest voor een opleiding, training of cursus op locatie.

  • Hoe weet ik of het goed of slecht gaat?

Tussentijds zijn er contactmomenten waarbij de voortgang besproken zal worden en we dus monitoren of dit loopt of dat we bij moeten stellen.

  • Kan ik lesdagen verschuiven?

Voor het inschrijven weet je welke lesdagen er zijn. Deze zijn niet te verschuiven. Indien er een zeer bijzondere situatie is zoals overlijden, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

  • Zit ik ergens aan vast?

Wanneer jij je inschrijft voor de dienst van je keuze, dan ga ik er vanuit dat jij ook daadwerkelijk dit gaat doen. Komt er onverhoopt iets tussen, dan zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

  • Ik weet niet zeker of dit voor mij het juiste is?

Bij twijfels, geen nood neem contact met mij op en we kijken samen of het goed is of dat er een andere passendere mogelijkheid is.

  • Kan ik in termijnen betalen?

Investeren in jezelf kost geld. Wanneer het niet mogelijk is in een keer de investering te betalen, kunnen wij een individuele betalingsafspraak in termijnen afspreken. Deze is persoonsgebonden en alleen van kracht als dit vanuit BMSH schrijftelijk is bevestigd.


YOUR INNERCONNECTION STARTS HERE!

 

Schrijf je nu in voor de Innerconnection Basics-Magnet-Shine jaartraining en start in overleg online (binnenkort beschikbaar).

€ 2495,00

 


OPLEIDING TOT LUISTERKINDWERKER

 

Nu inschrijven voor E-learning, startdatum in april 2021.

€ 1525,00

 


COACHING

 

Individuele trajecten, nu inschrijven en starten in overleg.

Investering afhankelijk van de keuze.

 


REIKI I, II of III (Master)

 

Nu inschrijven, starten in overleg wanneer dit weer mogelijk is*! 

(*Met inachtneming van de regelgeving rondom corona)

€ 175,00 (Reiki I)

€ 225,00 (Reiki II) 

€ 275,00 (Reiki III - Master)

 

¨Vanuit verbinding is alles mogelijk!¨

- Martin Stoker -

 

#papa #vader #kinderwens #baby #miskraam #miscarriage #zoon #dochter #kind #kindje #kinderen #twinkelsterretje #twinkeltraject #twinkelcontact #man #mannen #mannenkracht #zelfbewusteman #injekracht #martinstoker #martin #stoker #opa #oma