BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Webshop

Vanuit verbinding is alles mogelijk...het E-book

Maak kennis  met de kracht van verbinding en hoe dit jou helpt om je grootste successen te behalen. Verbinding tot stand brengen met jezelf en vervolgens buiten jezelf om zo in je eigen kracht te staan en volledig je potentieel in te zetten.

In het E-book ¨De kracht van verbinding¨ ga ik hier verder op in. Wil jij dit gratis E-book ontvangen, klik dan snel op de onderstaande knop!


Sale!

Twinkeltraject MAN

€ 525,00 € 425,00
Sale!
Sale!

Twinkeltraject MAN

€ 525,00 € 425,00

Twinkeltraject MAN:

Je hoeft het niet alleen te doen.  In een Twinkeltraject MAN neem ik je in 3 sessies individueel mee op reis. Op reis naar jouw eigen verhaal, wat er onderweg voorbij is gekomen en wat dit met jou heeft gedaan. Als man komen er een heleboel gedachten, emoties en gevoelens los op het moment dat je een niet vervulde kinderwens hebt. Ben je dan minder man? Nee, absoluut niet!!! Jij bent uniek en krachtig en hebt zoveel bij te dragen! Wat heeft nog invloed en belemmert je mogelijk nog? Hoe kun je hier anders mee omgaan. Ik geef je tips en technieken om je gedachten te ordenen, bij je gevoel te komen en in je kracht te komen staan en je te herverbinden met jezelf. In het Twinkeltraject MAN werk ik ook intuïtief en zal ik ook ter afsluiting contact maken met je Twinkelsterretje voor het geven van een persoonlijke boodschap. Deze 3 bijeenkomsten zullen afgesloten worden met dus je eigen persoonlijke boodschap en een Twinkelcadeau wat een tastbare afsluiting is van deze bijzondere innerlijke reis voor jou als krachtige man.