BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Meditaties (gratis)

De kracht van meditatie!

 

Mediteren heeft een rustgevende uitwerking. Het is belangrijk om goed in balans te zijn, want wanneer jij in balans bent - dan kun jij de hele wereld aan! 

Pak een stoel en ga lekker zitten - of ga liggen als dit voor jou goed voelt...sluit je ogen en laat je in deze meditatie meevoeren naar de rustige plek in jezelf. 


Bosmeditatie!

 

Mediteren heeft een rustgevende uitwerking, helemaal als je dit op een inspirerende plek kunt doen. Ik liep in het bos en zag een mooie boomstam waar ik een moment van meditatie en ontspanning kon pakken. 

Doe jij met mij mee?


Dankbaarheidsmeditatie!

 

Voel je dankbaar voor je lichaam, dit geweldige instrument, dat je in staat stelt het huidige leven te ervaren. Kies een plek uit waar je heerlijk in stilte kunt zitten en doe met mij mee.


Helingsmeditatie!

 

Ervaar een plek in jezelf waar je ongemakken los kunt laten, waar jij je gids kunt ontmoeten en waar jij onvoorwaardelijke liefde ervaart. Zoek een rustige plek waar je ongestoord kunt zitten en sluit zachtjes je ogen...


Een bol van licht meditatie!

 

Ervaar een energiebron die altijd aanwezig is en die jou helpt op te laden en je energiek te voelen, maar ook heerlijk ontspannen en rustig. Ga lekker zitten op je eigen speciale rustplek met zachte verlichting, sluit je ogen en doe met mij mee...


Ontdek de kracht van meditatie...