BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Kinderwens

Alles is in je aanwezig....ook de wens om vader te worden

Alleen loopt het soms zo anders en gaat het niet op de manier zoals je had verwacht. Na enige tijd proberen blijkt het toch niet zomaar vanzelf te lukken. Dit kan leiden tot de eerste stappen om onderzoeken te doen wat er mogelijk aan de hand kan zijn....

 

En als er uitslagen zijn, dan kan er zomaar iets aan het licht komen wat je niet aan zag komen. Dit kan van alles oproepen. Voordat je het weet rol je in een hele medische molen en allerlei afspraken, mogelijkheden en ooh ja....ook nog je eigen gedachten, gevoelens en emoties en die van je partner.  Het kan zomaar zijn dat je:

  • Nachten wakker ligt en piekert waarom het zo moeilijk gaat
  • Wat je kan doen om wel je kinderwens in vervulling te laten gaan
  • Wat te doen wanneer het niet lukt? 
  • Hoe lang gaat het duren?
  • Moet ik het juist wel of niet delen met anderen?
  • Ben ik nog wel man genoeg?
  • Zo kunnen er nog veel meer dingen door je heen gaan...

 

Als coach kan ik jou als man hierin ondersteunen. Helpen om de rust in je hoofd terug te krijgen en overzicht in de nieuwe situatie.  Ik ondersteun middels het Coachingstraject MAN wat ik speciaal heb ontwikkeld. Wat het je oplevert is inzicht, rust, ruimte en nieuwe energie zodat jij in je kracht staat en in volle verbinding met je partner. Want vruchtbaarheidsproblemen heb je toch samen mee om te gaan. En hoe fijn is het als je elkaar hierin begrijpt en stappen kunt zetten.

 

“Door jezelf rust en ruimte te gunnen kun je weer terugkomen in je kracht en nieuwe vervolgstappen zetten - alles begint met een stap..."

"Create balance because you can”

Alles is in je aanwezig...
Coaching is een vorm van begeleiding waarbij ik mij erop richt om jou in positieve zin te ondersteunen bij veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die er zijn tussen inzichten en gedrag. Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt! Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of therapie, begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische problemen te verhelpen.

 

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling van de gecoachte.

 

Bij een coachingstraject ondersteun en begeleidt ik leer- en groeiprocessen en monitor ik jou. Jij bepaalt het doel: ik als coach stel vragen, geef adviezen en voeg waar nodig kennis toe. Ik werk vanuit het basisprincipe dat alle antwoorden in jezelf aanwezig zijn en zal middels diverse technieken samen met jou naar deze antwoorden op zoek gaan. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor je beslissingen.

 

“Door aan jezelf te werken en stappen te zetten kun je je eigen potentieel ontdekken om je dromen uit te laten komen - alles begint met een stap..."

De man en de (nog) niet vervulde kinderwens