BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Luisterkind

Als luisterkindwerker maak ik verbinding met je eigen zelf. Op afstand of maak ik contact om met jou in gesprek te gaan om de antwoorden op je vragen te vinden waar je mee zit. Je kan bijvoorbeeld op zoek zijn naar meer duidelijkheid waarom het niet loopt in je baan zoals je wilt, of misschien heb je wel een innerlijke onrust. Bij dit soort situaties kan ik middels het leggen van contact of een van de andere mogelijkheden je een stukje informatie geven wat jou op weg kan helpen om vooruit te komen.  De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles begint met een stap.....

 

"Een Luisterkindafstemming maakt bewust, geeft inzicht en geeft handvatten om de volgende stap te zetten"

 

Naast het maken van Luisterkindafstemmingen ben ik ook Luisterkindtrainer. Hierdoor heb jij ook de mogelijkheid om zelf Luisterkindwerker te worden.

Het is een crkbo geregistreerde opleiding. die ik via E-learning of op locatie geef met een erkend diploma als eindresultaat. Dit stelt jou ook in staat om na de opleiding je eigen praktijk te starten! 

Luisterkind is samenwerken in het kwadraat!

In 2018 is er een artikel verschenen waar dit zo mooi onder woorden is gebracht. Klik snel door om te lezen en jezelf te verwonderen over de mogelijkheden.

Luisterkind Is Samenwerken In Het Kwadraat
PDF – 250,9 KB 273 downloads

 

Diana Hendriks, grondlegster van Luisterkind, heeft mij in 2017 geïnterviewd, lees hier mijn verhaal!

 

Heb jij het verhaal van Martin Stoker al gelezen? Martin ken ik al aardig wat jaren... Een jongen met een groot hart, veel liefde te geven en tot meer in staat dan hij toen zelf wist. Ik was dan ook super blij dat hij de opleiding tot Luisterkindwerker kwam volgen.
Lees hier zijn verhaal:

 

Waarom heb jij voor de opleiding tot Luisterkindwerker gekozen?
Ik heb voor de opleiding tot Luisterkindwerker gekozen omdat deze in mijn leven kwam op een moment waarin ik het persoonlijk erg zwaar had. In deze fase kwam Diana - die ik al lange tijd ken - opnieuw en raakten we aan de praat over deze mooie opleiding waar ik enorm door kon groeien in mijn ontwikkeling. Niets bleek minder waar! Mijn gevoeligheid, connectie met boven, intuïtieve vermogens....alles begon te groeien. En bovenal kreeg ik een dieper contact met mijzelf. Ik leerde mijzelf kennen, een warme ontmoeting met mijzelf op een dieper niveau.

 

Hoe heb jij de opleiding ervaren?
De stap genomen en gestart met de opleiding...daar zat ik als man tussen alle vrouwen....mijn eerste gevoel was al een warm bad. Allemaal kanjers met eigen kwaliteiten en kracht, maar bovenal liefde....liefde in zich om er te zijn voor de ander...te luisteren waar behoefte aan is, vertalen van inzichten. Het groeiproces en de onderlinge hechting is zo bijzonder en intens...

Direct het in de praktijk brengen van de basis van de opleiding, het leggen van contact...dat was wel een wauw-factor...mooie boodschappen kwamen al direct door, maar ook intense...niet iedereen voelt zich gezien, gehoord of begrepen. En dat is waar deze opleiding zo'n mooie bijdrage in levert....namelijk het verder kijken dan het oog kan zien, rechtstreeks terug naar de bron en vanuit de wens van diegene zelf op zielsniveau doorgeven wat er mag zijn, waar behoeftes liggen. Dit alles delen met elkaar en het vertrouwen telkens te voelen groeien is een fantastische ervaring die ik nog steeds voel.

En de opleiding brengt je zoveel meer waar je in de praktijk mee aan de slag kunt, maar dit zal je echt zelf moeten ervaren. Ik zeg doen!

 

Wat zou jij andere deelnemers aan de opleiding willen meegeven?
Als Luisterkindwerker wil ik andere deelnemers graag meegeven om vooral te geloven in je eigen kunnen en kwaliteiten. Jij kunt meer dan je denkt en stel je hier ook voor open. En vertrouw in de groep waarin je komt en laat de energie stromen! Ervaar!

 

Wat is je achtergrond?
Als kind werd ik veel gepest, voelde ik veel - wist ik veel en zag ik veel, jaren later begon het mij steeds duidelijker te worden dat ik mediamiek begaafd was en hoog gevoelig. Hoe ga je hiermee om als man in een maatschappij waarbij het beeld heerst dat mannen groot, stoer en sterk moeten zijn....lange tijd heb ik hiermee geworsteld...maar ik heb mijzelf omarmd. Ik ben een mooie hoog gevoelige man die zich met hart en ziel inzet voor wat aandacht behoeft.
Als iemand zegt dat een man niet mag huilen: "ik wel, ik laat zien hoe iets mij raakt en benoem wat ik voel". Ik leef vanuit liefde en passie en ben in mijn leven bezig met een ontwikkeling om steeds meer en meer te groeien naar waar ik naartoe wil, een leven in liefde en passie ten volle.
Vanuit opleiding ben ik een cum-laude afgestudeerde bouwkundig ingenieur en zet ik mijn kwaliteiten in binnen de corporatie sector. Werken met mensen in zaken rondom huisvesting en alle aanverwante zaken, en toch ook mijn gevoeligheid in kunnen zetten. Naast dit alles en ik actief op het vlak van automatisch schrift, Reiki, Massage, Edelstenen, NLP en ga ik mij ontwikkelen tot vitaliteitscoach.

 

Vertel wat meer over jezelf
Ik ben de helft van een eeneiige tweeling, maar net als ieder ander ben ik een uniek liefhebbende persoon! Een man die zeer dankbaar is voor zijn vrouw die hem in alles steunt en onvoorwaardelijk liefheeft.

Nadat ik te horen kreeg dat het voor ons er niet in zou zitten om zelf samen een kindje in de wereld te brengen werd het mij nog duidelijker dat er een taak is die op mij wacht. Namelijk het luisteren naar alle andere kinderen, volwassenen, anderen wie gehoord willen worden.
Dit geeft een gevoel van warmte en voldoening. En ik mag zeggen dat ik mij dankbaar voel voor degene naar wie ik luister en wie het vertrouwen geven om hun eigen verhaal aan mij te vertellen of tonen. En ja, soms heb ik ook een mindere dag omdat ik geraakt wordt als ik geconfronteerd wordt met het beeld van een baby, veilig bij mama of papa op de arm...en tegelijk ervaar ik dat alles liefde is, en in alles liefde te zien en voelen is.

 

Wat doe je nu nog met Luisterkind?
Na een zeer zware tijd van verlies van mijn moeder, schoonvader, mijn beide oma's en nog een belangrijk aantal mensen die mij dierbaar zijn en in mijn hart zitten, was het tijd om stappen te zetten voor mijzelf.
Helaas leidde dit ook wel eens tot een verkeerde prioriteit - teveel op werk gericht zijn, verdriet niet willen voelen omdat dit pijn deed - Nu zijn de signalen zeer sterk om mijn hart en passie voort te zetten en meer naar buiten te brengen. Dus naast het werken met Luisterkind in stilte in mijn eigen directe omgeving is er dit jaar de tijd van groei en uitbreiding. Gezien worden en nog meer mijn hart en passie volgen en bouwen aan wat ik goed doe: werken met Luisterkind en de andere kwaliteiten die ik in mij heb en mij in heb ontwikkeld.

 

Warme Groet,

Martin

#luisterkind #luisterkindwerker #luisterkindtrainer #luisterkindafstemming #kinderwens #geboortebegeleiding #geboorteverwerking #familieverbond #levensbrug #opleidingtotluisterkindwerker #opleiding #beroepsopleiding

Luisterkind is er voor iedereen van 0 tot 100 en meer...