BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Luisterkindafstemmingen

Voor wie?

Luisterkind is er voor iedereen van jong tot oud van 0 tot 100 jaar. Vragen die gesteld worden zijn vaak heel verschillend. Bij volwassenen kan gedacht worden aan inzichten en antwoorden op allerlei levensvragen zoals over werk of relationeel gebied. Bij kinderen wanneer de ouders graag meer inzicht willen krijgen in bijvoorbeeld gedrag, problemen op school, met slapen, eten of drinken, veel huilen etc.

 

Wat doet Luisterkind niet!

Ik ben geen arts, psycholoog of wat dan ook. Ik verhelp geen aandoeningen of ziektes. Raadpleeg altijd een arts. Van te voren stuur ik je de voorwaarden. Lees deze rustig door dan weet je wat je wel en niet kan en mag verwachten.

 

Werkwijze

Wanneer je besluit om te kiezen voor een Luisterkindafstemming, dan maak ik op afstand contact met jou. Je hoeft dus niet naar mij toe te komen of ruimte in je agenda te creëren.  Ik voel in op jouw energie en hier gaan wij samen in gesprek over de situaties die jou bezighouden. Van tevoren heb je mij de vragen aangegeven waar je mee rondloopt en graag meer duidelijkheid over wilt hebben. De Luisterkind Methode gaat er vanuit dat alle antwoorden in jezelf zitten. En in ons gesprek in de energie halen we de antwoorden op. Alles vindt plaats op afstand of op locatie en op basis van je aanvraag per mail. De uitwerking van ons gesprek ontvang je ook van mij via mail.

 

Hoe aan te vragen?

- Je kunt een afstemming via mail aanvragen.
- Je kunt voor jezelf of voor je (adoptie)kind een afstemming aanvragen. Kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.
- Je kunt geen aanvraag doen namens iemand anders.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat ik jou kan bieden met een Luisterkindafstemming en hoe dit jou kan ondersteunen in je eigen situatie? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met mij op! 

Schrijven vanuit verbinding