BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Bedrijfsafstemming

 

Wat heeft je bedrijf eigenlijk nodig? Hoe ga je nu verder?

 

Als (nieuwe) ondernemer ben jij hard aan het werk en doe jij je uiterste best om je bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Je werkt samen met anderen, je hebt misschien wel personeel in dienst  of hebt een eenmansbedrijf. Je wilt groeien of mogelijk ben je benieuwd wat er binnen je eigen bedrijf nodig is om meer verbinding tussen het personeel te krijgen om deze gewenste groei en successen te bewerkstelligen.

Als ondernemer ben je begonnen met een grote droom, er komt echter veel meer bij het ondernemerschap kijken. Veel vragen kunnen je bezighouden, hoe weet je wat er nu nodig is om een volgende stap te zetten? Op deze vragen kan ik door het maken van een bedrijfsafstemming antwoorden geven.

 

Met een bedrijfsafstemming stem ik af op de energie binnen je bedrijf en laat die aan het woord. Wat is er nodig voor je bedrijf om de gewenste groei te maken, of juist rust tussen de teams en teamleden te krijgen. Misschien ligt er wel een heel ander vraagstuk wat eerst aandacht mag krijgen. 

 

Niet alleen voor zelfstandig ondernemers, ook voor organisaties!

De Luisterkind Bedrijfsafstemming is er niet alleen voor iedere zelfstandig ondernemer. Ook kan een bedrijfsafstemming aangevraagd worden door directieleden, teammanagers of afdelingshoofden. Hier zijn vaste richtlijnen voor.

Het is namelijk zo dat ik bij een bedrijfsafstemming niet naar de personeelsleden persoonlijk kijk. Ik richt mij op de energie van het bedrijf of de specifieke afdeling , ruimte, locatie van het bedrijfspand.


In de bedrijfsafstemming komt naar voren wat het nodig heeft voor het zetten van een volgende stap.

Bedrijfsafstemming