BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Geboortebegeleiding

Geboortebegeleiding is een cadeautje voor de aanstaande moeder of ouders.  Middels de Geboortebegeleiding krijg je als moeder meer verbinding met je kindje dan met de ervaringen die je al hebt met bewegingen van je kindje.  Het is zo mooi om al te weten hoe je/jullie kindje zich voelt en al voorbereid is op de grote stap naar zijn/haar nieuwe leven. Dit is mogelijk door Geboortebegeleiding.  

Bij Geboortebegeleiding maak ik op zielniveau contact met je/jullie ongeboren kindje. Dit contact leg ik natuurlijk op zachte en respectvolle wijze. In het contact wat hierop volgt, luister ik naar wat je/jullie kindje te vertellen heeft. Ook de vragen van je/jullie zelf neem ik mee. Bij de Geboortegeleiding neem ik ook de aanstaande papa mee en de vragen die hij wellicht heeft.

 

Afstemmingen

Bij Geboortebegeleiding maak ik op vier afgesproken momenten op zielniveau contact met je/jullie ongeboren kindje.  Jij/jullie hoeven dus niet naar mij toe te komen wat enorm kan schelen met reistijd af afspraken in je eigen agenda.  Op het afgesproken moment nemen wij een half uur de tijd per keer. Voor jou/jullie als aanstaande moeder/vader de gelegenheid om een half uur tijd voor jezelf in ontspanning te nemen.

In dit half uur dat jij/jullie ontspannen, stem ik mij op het kindje af.  En na een half uur verstuur ik de Luisterkindafstemming direct toe per e-mail. Je hoeft er dus niet op te wachten en kunt daarna direct lezen wat jou/jullie kindje te vertellen heeft.

 

Hoe kun je Geboortebegeleiding aanvragen?

Wanneer je Geboortebegeleiding aanvraagt, neem ik contact met jou op om 4 data en tijd af te spreken. 

 

Belangrijk om te weten

De begeleiding middels Geboortebegeleiding vanuit Luisterkind start vanaf 28 weken. Waarom? Omdat de zwangerschap dan al aardig op gang is en de aanstaande moeder al bewegingen ervaart en contact heeft met het kindje.

Ik ben geen arts of gynaecoloog en adviseer je bij (lichamelijke) klachten contact op te nemen met je (huis)arts. Ik voorspel geen geslacht van de baby, ik maak alleen contact met je kindje op zielniveau. 

Geboortebegeleiding