BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Geboorteverwerking

De start van een nieuw leven van conceptie , de zwangerschap en de geboorte is erg belangrijk en kan veel invloed kan hebben op het leven dat hierop volgt. Vanaf het begin vormen zich al diverse lagen. De start...vele indrukken die binnenkomen...indrukken die ook als een traumatische ervaring opgeslagen kan worden in de diepere lagen. Deze ervaring kan later tot problemen leiden.

 

De overgang van conceptie naar geboorte wordt bij een kind in de energie opgeslagen. Dit kan natuurlijk goed gaan, maar het kan ook zijn dat deze ervaringen blijvende sporen nalaten. Dit heeft vervolgens dan veelal invloed op de ontwikkeling van kind naar volwassene.

 

Ook voor de moeder kan de bevalling behoorlijk heftig zijn geweest die doorwerkt in het leven, mogelijk geeft dit problemen of angsten omdat het traumatische ervaringen kunnen zijn. Deze ervaring kan bijvoorbeeld ook leiden tot problemen bij de hechting tussen moeder en kind.

 

Wat in het volwassen leven van deze ervaringen bij de geboorte nog invloed heeft kan met een Luisterkind-Geboorteverwerking-afstemming helder worden gemaakt.  Als Luisterkindwerker kijk ik naar de invloed en wat jij als aanvrager hiermee kunt doen. 

 

Wanneer vraag je een Luisterkind-Geboorteverwerking-afstemming aan?

De Luisterkind-Geboorteverwerking-afstemming  kan worden aangevraagd als er bijvoorbeeld verschillende symptomen  zijn,  waaraan een trauma rond de geboorte aan ten grondslag ligt. Hierbij kan worden gedacht aan: 

  • Een huilbaby
  • De moeder die zelf een trauma heeft overgehouden aan de bevalling
  • De moeder die worstelt met een schuldgevoel over de geboorte
  • De man of vrouw die zelf terug wil naar het eigen geboortemoment
  • Oudere kinderen  waar sprake is van diverse problemen, gerelateerd aan een moeilijke start in het leven
 

Hoe kun je een Luisterkind-Geboorteverwerking-afstemming aanvragen?

Wanneer je een Luisterkind-Geboorteverwerking-afstemming wilt aanvragen, klik dan snel op de knop hieronder.

 

Belangrijk om te weten

Ik ben geen arts of gynaecoloog en adviseer je bij (lichamelijke) klachten contact op te nemen met je (huis)arts. Ik  doe geen medische uitspraken of uitspraken over door artsen uitgevoerde onderzoeken.

Geboorteverwerking