BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Kinderwens

Wanneer je een kinderwens hebt en deze in vervulling wilt laten gaan denk je wellicht niet direct dat het soms niet altijd zo eenvoudig is als het lijkt. Er zijn veel vrouwen die graag moeder willen worden. Helaas mag het niet altijd zo mag zijn.  Je denkt aan de normale weg die je aflegt om je kinderwens in vervulling te laten gaan. Wanneer dit niet lukt zijn er de stappen van een medisch traject....en later is er nog de mogelijkheid om de mogelijkheden tot adoptie te onderzoeken. Veel wat op je pad komt met alles wat hierbij komt kijken.

 

Als het niet lukt om je moederwens in vervulling te laten gaan komen hier diverse emoties, gedachten en gevoelens bij naar voren bij jou als zelfbewuste vrouw. Je had  niet verwacht dat zwanger raken niet zou lukken. Om je heen word je veelal geconfronteerd doordat anderen wel in blijde verwachting zijn en een kinderkamer inrichten. Diep in jou is deze wens er ook. Jij wilt ook graag dat je je kindje in je armen kunt houden en op kunt laten groeien...die eerste momenten als dat je kindje naar school gaat of al die verjaardagen, een eerste vriendje of vriendinnetje.... Dit niet kunnen ervaren heeft veel meer impact dan wat menigeen denkt en bewust van is. 

 

Luisterkind-Kinderwens-Afstemming

Met een Luisterkind-Kinderwens-afstemming kan ik een vrouw die moeder wil worden, hulp bieden. Met een afstemming inzicht geven waarom de zwangerschap uitblijft. Misschien zijn er eerst nog andere zaken die spelen en aandacht behoeven. Dit soort inzichten komt in de Luisterkind-Kinderwens-afstemming naar voren en geeft meer inzicht in je eigen persoonlijke situatie.

 

De Luisterkind-Kinderwens-afstemming is niet alleen in te zetten voor vrouwen, maar kan jou als zelfbewuste man die graag vader wilt worden ook inzichten en handvatten geven.

 

Vooraf kun je mij de vragen waar jij mee worstelt doorgeven zodat deze meegenomen worden in de afstemming om de inzichten en handvatten te kunnen bieden die jou kunnen ondersteunen in het zetten van stappen.

 

Hoe kun je Luisterkind-Kinderwens-Afstemming aanvragen?

Wanneer je een Luisterkind-Kinderwens-afstemming aan wil vragen, klik dan op de onderstaande knop.

 

Belangrijk om te weten

Ik ben geen arts of gynaecoloog en adviseer je bij (lichamelijke) klachten contact op te nemen met je (huis)arts. Ik doe geen uitspraken over waar het in het lichaam aan kan schorten en of een arts wel goed onderzoek heeft gedaan.

Kinderwens