BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Levensbrug

Er is een moment van geboren worden en er komt een moment om los te laten door overlijden. Afscheid nemen en omgaan met het verlies is niet iets waarvan je van tevoren kunt bedenken hoe dit zal zijn. Je komt er veelal achter wanneer je het zelf of van heel dichtbij meemaakt. Het is niet makkelijk om afscheid te nemen wanneer je een dierbare gaat verliezen, misschien heb je al afscheid genomen. Wat zal jij voelen en hoeveel verdriet ga je ervaren. Hoe kun je na het afscheid weer doorstappen in je leven en hoe herinner jij je dierbare(n)?

 

Het leven gaat door is een uitspraak die vaak wordt gedaan...dit is zeker waar...maar mogelijk zijn er nog vragen waar je graag een reactie op had willen hebben. Met een Luisterkind-Levensbrug-afstemming is er een gelegenheid om tegemoet te komen om aan je dierbare een aantal vragen te kunnen stellen en/of te laten weten dat je van hem of haar houdt.

 

Wanneer vraag je een Luisterkind-Levensbrug-afstemming aan?

De Luisterkind-Levensbrug-afstemming  kan worden aangevraagd voor alle mensen die nog niet zijn overleden, maar voor wie het overlijden nadert. Wellicht  kan diegene niet meer praten of ligt hij of zij in coma. Wat willen zij nog vertellen of delen voor of tijdens het afscheid? Ook jij als direct betrokkene wil graag gehoord worden.

 

Ook kan de Luisterkind-Levensbrug-afstemming ingezet worden wanneer iemand al overleden is. Soms wil iemand die is achtergebleven graag vragen of hij/zij het goed heeft hierboven. Ook kunnen er vragen zijn die helpen in het eigen verwerkingsproces.

 

Als Luisterkindwerker sla ik de brug tussen jou en je dierbare. De vragen die er zijn en de antwoorden die volgen maakt het mogelijk om rust te gaan ervaren. Het kan verlichting geven in het hier en nu voor beiden. Het mag het besef geven dat het leven verder gaat en zijn heeft om mooie stappen te zetten en je dromen te realiseren.

 

Hoe kun je een Luisterkind-Levensbrug-afstemming aanvragen?

Wanneer je een Luisterkind-Levensbrug-afstemming wilt aanvragen, klik dan snel op de knop hieronder.

 

Belangrijk om te weten

Ik ben geen (huis)arts en doe geen uitspraken over medische zaken of onderzoeken.

Levensbrug