BMSH - Body Mind Spirit Heart 🤍

Reiki III cursus (master)

Reiki I

Met Reiki I heb je het begrip en gebruik van energie leren kennen. Door de inwijdingen die je hebt ontvangen, voel je de energie ook stromen. Je hebt het ontstaan van Reiki geleerd en de weg die het heeft afgelegd en het doel van het gebruik van Reiki.

Je hebt de handposities geleerd en zelf ervaren hoe het is om een behandeling te geven en te ontvangen. Met Reiki I ben je op een hoger bewustzijnsniveau gekomen. Je hebt misschien duidelijkheid gekregen in problemen, oplossingen gezocht voor persoonlijke stukken of bent misschien de wereld met andere ogen gaan bekijken. Reiki heeft je bewust gemaakt van de wereld van energie.

 

Reiki II

Met Reiki II heb de de symbolen geleerd om meer kracht aan een behandeling te kunnen geven. Je bewustzijnsniveau is nog meer gestegen en dit heb je naar alle waarschijnlijkheid duidelijk gemerkt in je dagelijkse dingen, gedachten, oordelen, vertrouwen en gevoel. Je hebt symbolen geleerd voor diepere behandelingen, maar ook om afstandsbehandelingen te kunnen geven. Deze symbolen kun je gebruiken bij iedere behandeling, veraf, dichtbij, bij jezelf of bij anderen.

Wanneer je een behandeling op afstand geeft kun je je concentreren op een foto, een naam op een papiertje en je kunt de handposities in je hoofd voorstellen of de handposities op je knie toepassen. Pas nooit zomaar een afstandsbehandeling op een ander toe zonder vooraf verkregen toestemming en afspraak. 

 

Reiki III

Je voelt de behoefte om meer met Reiki te doen en dit ook door te geven aan anderen. Hiervoor is het nodig om de derde graad, de Master graad te volgen. Je ontvangt de master inwijding  en ook nu zal je bewustzijnsniveau sterk verhogen. In de derde graad cursus leer je de geschiedenis van de Reiki, hoe je inwijdingen geeft, behandelingen uitvoert en ook hoe je zelf cursussen gaat geven. Ook zal stil worden gestaan bij groepsdynamiek en de verschillende toepassingsmogelijkheden van Reiki. 

Denk jij erover om Reiki door te willen geven en de mastergraad te willen halen, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reikimaster - de weg naar Masterschap