BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Webshop


Happy ESSENCE

€ 329,98

Happy ESSENCE

€ 329,98

Ervaar het zelf ook?

LR SOUL OF NATURE biedt u de beste aroma's van de ziel van de natuur om uw lichaam en ziel te laten opbloeien. 100% natuurlijke essentiële oliën ontvouwen hun geur om u persoonlijk te raken. Adem diep in en laat de geurkracht van de oliën je stemming positief beïnvloeden. Beslis individueel in het hier en nu hoe je je wilt voelen. Ervaar het zelf en "VOEL DE ZIEL VAN DE NATUUR".

Set:

- 4 moods set

- diffuser

Nieuw

Happy RELAXATION

€ 175,99
Nieuw
Nieuw

Happy RELAXATION

€ 175,99

LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set -   Aroma kracht in een set

Hoe wil je je nu voelen? Gesterkt, gelukkig of ontspannen? Laat u inspireren door de LR Aroma Olie Set en creëer in een handomdraai uw eigen individueel geurende lichaamsverzorging/massage olie voor uw persoonlijk welzijn. De verscheidenheid aan oliën maakt het u gemakkelijk uw favorieten te vinden. Gewoon de LR verzorgingsolie met de LR Soul of Nature etherische oliën volgens onze DIY recepten mengen, kort schudden, klaar!

De verzorgende olie van LR geeft u een fluweelzacht, soepel huidgevoel. Dankzij amandel- en jojoba-olie en aloë vera-olie-extract wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging. In combinatie met de essentiële oliën kunt u de aroma's op uw huid en via uw neus ervaren.

Ervaar de geurende kracht van de essentiële enkelvoudige oliën ook voor kamergeuren in een geurdrager en verander uw huis in een heerlijk geurende oase van welzijn.

*NOI=natuurlijke oorsprongsindex volgens DIN 16128


Multitalent aloë vera

De aloë-veraplant is al duizenden jaren populair vanwege de unieke samenstelling en de unieke bestanddelen – als cosmeticaproduct en als levensmiddel. De bladfilet aan de binnenkant bevat ruim 200 vitale stoffen. Daarnaast verbetert hij de biologische beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen. Zo neemt het lichaam vitamines beter op.

Het is dus geen wonder dat de plant steeds populairder wordt. Iedere dag worden er in Europa een miljoen levensmiddelen met aloë vera verkocht.


Vanuit verbinding is alles mogelijk...het E-book

Maak kennis  met de kracht van verbinding en hoe dit jou helpt om je grootste successen te behalen. Verbinding tot stand brengen met jezelf en vervolgens buiten jezelf om zo in je eigen kracht te staan en volledig je potentieel in te zetten.

In het E-book ¨De kracht van verbinding¨ ga ik hier verder op in. Wil jij dit gratis E-book ontvangen, klik dan snel op de onderstaande knop!


Twinkeltraject MAN:

Je hoeft het niet alleen te doen.  In een Twinkeltraject MAN neem ik je in 3 sessies individueel mee op reis. Op reis naar jouw eigen verhaal, wat er onderweg voorbij is gekomen en wat dit met jou heeft gedaan. Als man komen er een heleboel gedachten, emoties en gevoelens los op het moment dat je een niet vervulde kinderwens hebt. Ben je dan minder man? Nee, absoluut niet!!! Jij bent uniek en krachtig en hebt zoveel bij te dragen! Wat heeft nog invloed en belemmert je mogelijk nog? Hoe kun je hier anders mee omgaan. Ik geef je tips en technieken om je gedachten te ordenen, bij je gevoel te komen en in je kracht te komen staan en je te herverbinden met jezelf. In het Twinkeltraject MAN werk ik ook intuïtief en zal ik ook ter afsluiting contact maken met je Twinkelsterretje voor het geven van een persoonlijke boodschap. Deze 3 bijeenkomsten zullen afgesloten worden met dus je eigen persoonlijke boodschap en een Twinkelcadeau wat een tastbare afsluiting is van deze bijzondere innerlijke reis voor jou als krachtige man.