BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Werk met mij

Totale aanpak

Bij BMSH helpen we je graag bij ontwikkeling op alle leefgebieden. Wij richten ons op Body, Mind, Spirit en Heart.

Als je dit met elkaar in verbinding brengt, dan ben JIJ in staat om je grootste kwaliteiten te ontdekken en in te zetten bij het realiseren van jouw grootste droom!

 

- Het is net als in een bibliotheek, alle kennis en informatie is aanwezig, je hoeft alleen maar het juiste boek van de plank te pakken en aan de slag te gaan! -

Als het even niet loopt zoals jij graag zou willen, sta dan eens stil bij de gedachte dat alles draait om de juiste beslissing nemen op het juiste moment. En dat deze beslissingen ook passen bij jou. We zijn allemaal uniek en wat voor de ene persoon werkt, hoeft voor jou helemaal niet te werken. Dus de balans en de juiste inzet van interesses, kwaliteiten, potentieel en ook vooral de juiste verbindingen in jezelf: in je Body - Mind - Spirit - Heart.

 

Wanneer je vanuit deze balans beslissingen neemt en verbindingen maakt, dan ontstaat er een verandering naar wat jij graag wilt. Je realiseert je grootste droom en doelen die jij stelt. Zo word jij het gelukkigst met jezelf en krijg jij het beste resultaat.  Ook zul jij versteld staan van jezelf en anderen om jou heen inspireren. Wij helpen je jezelf te herinneren zoals jij in je eigen unieke kern bent. Dit doen wij door de Innerconnection trainingen, opleiding tot Luisterkindwerker, Reikicursussen, en individuele begeleidingstrajecten.

Maak hier een keuze

Bij BMSH kun je op vele manieren werken aan je persoonlijke ontwikkeling en de stappen naar een leven met meer vrijheid, blijheid en wat nog meer voor jou belangrijk is. Denk hier bij aan assertiever worden of balans creëren tussen werk en privé, of het verwerken en om leren gaan als man met een (nog) niet vervulde kinderwens.. Het starten van je eigen praktijk kan na een opleiding tot Luisterkindwerker, Reikicursus of individueel traject ook een mogelijkheid zijn.  Jij zet het doel - ik ondersteun je in de weg er naar toe!


Hulp nodig of advies?

Wellicht heb je een andere vraag waar je graag advies over wilt hebben. Vul dan gerust het formulier in en we nemen contact met jou op.