BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Coaching

Alles is in je aanwezig
Coaching is een vorm van begeleiding waarbij ik mij erop richt mensen in positieve zin te ondersteunen bij veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die er zijn tussen inzichten en gedrag. Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt! Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of therapie, begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische problemen te verhelpen.

 

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling van de gecoachte.

 

Bij een coachingstraject ondersteun en begeleidt ik leer- en groeiprocessen en monitor ik de cliënt. De cliënt bepaalt het doel: ik als coach stel vragen, geef adviezen en voegt waar nodig kennis toe. Ik werk vanuit het basisprincipe dat alle antwoorden in jezelf aanwezig zijn en zal middels diverse technieken samen met jou naar deze antwoorden op zoek gaan. De cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

 

“Door aan jezelf te werken en stappen te zetten kun je je eigen potentieel ontdekken om je dromen uit te laten komen - alles begint met een stap..."

"Be The Change”