BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Individuele coaching

Soms is er een hele andere vraag...

De kop zegt het al, soms is er een hele andere situatie waar jij mee te maken hebt. Dit kan op vele vlakken zijn, bijvoorbeeld werk of juist persoonlijk. En misschien zie je door de bomen het bos even niet...dan is het fijn om hierover in gesprek te gaan en met inzet van diverse technieken weer in je kracht te komen en de verbinding met jezelf volledig te ervaren! Want wanneer jij deze staat van zijn weer ervaart, dan kom je weer vooruit en heb je weer dit fijne positieve gevoel en de inspiratie om stappen te zetten.

 

Individuele coaching

Tijdens onze individuele sessies maak ik gebruik van diverse technieken zoals onder andere Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)  en Rationeel Emotieve Therapie ( RET). Ervaringen worden in je systeem opgeslagen, door eenvoudige technieken toe te passen kun je je bewust worden en manieren leren om anders om te gaan met wat er op je pad komt.  Emotieve betekent letterlijk het in beweging zetten. 

 

Intuïtieve coaching

Wanneer je graag ook op energetisch niveau graag dat stuk ondersteuning wilt ontvangen, kan ik je tijdens onze individuele sessies afgestemd op jouw behoefte en wat nodig is onder andere edelsteentherapie, Reiki en kaartlegging toepassen.