BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Je persoonlijke groeiplan

Persoonlijke groei

Mogelijk heb je al langere tijd gedachten of ideeën over nieuwe ontwikkelingen of stappen die jij graag zou willen zetten. Echter lukt dit niet door allerlei redenen en omstandigheden die maar door jou heen blijven gaan. Soms zie je even door de bomen het bos niet meer. 

Als je het gewoon even niet weet, dan is het fijn als je met behulp van een sparringpartner samen kunt kijken naar je kwaliteiten, inzichten, wensen en ga zo maar door. Tijdens je Persoonlijke Groeiplan sta JIJ centraal en gaan we samen op reis. Ik ondersteun jou om de stap te zetten om te onderzoeken waar jij blij van wordt en welke richting jij graag op wilt gaan.

 

Tijdens onze individuele sessies maak ik gebruik van diverse technieken zoals Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)  en Rationeel Emotieve Therapie ( RET). Ervaringen worden in je systeem opgeslagen, door eenvoudige technieken toe te passen kun je je bewust worden en manieren leren om anders om te gaan met wat er op je pad komt.  Emotieve betekent letterlijk het in beweging zetten. 

 

Intuïtieve coaching

Wanneer dit passend is passend is pas ik ook intuïtieve coaching en technieken toe. Dit alles om jou nog beter te kunnen helpen om jou in staat te stellen succesvol te zijn.

 

Wat levert ¨Je persoonlijke groeiplan¨ jou op?

Het traject van drie maanden met 3 lange individuele sessies  van een keer per maand op locatie of online leveren jou op dat jij een stappenplan heb uitgewerkt aan de hand van vele inzichten, kwaliteiten en mogelijkheden. Noem het een blauwdruk. Dit plan ga jij inzetten als een routekaart en geeft jou de route aan om stappen te gaan zetten.  En wat natuurlijk ook geweldig is, jij bent in deze drie maanden aan de slag gegaan met persoonlijke ontwikkeling waardoor jij volledig in je kracht staat en de juiste verbindingen tot stand weet te brengen. Je kunt dus eigenlijk zeggen dat het je oplevert: van gedachten naar inzicht, persoonlijke ontwikkeling, routekaart en REALISEREN! 

 

Naast de 3 live sessies hebben we tweewekelijks per e-mail contact zodat ik jou in je persoonlijke proces kan ondersteunen zodat jou groei niet stopt en jij het maximale eruit haalt!

#coaching #persoonlijkeontwikkeling #personaldevelopment #assertiviteit #jepersoonlijkegroeiplan #startjeeigenpraktijk #twinkeltrajectman #twinkelcontact #twinkelsterretje #lifecoaching #intuitiefcoachen #nlp #ret #innerconnection #innerlijkekracht