BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Happy BODY by BMSH

Ook een start maken met een happy body, dit wil toch bijna iedereen. Het nieuwe jaar is nog maar net gestart en veel mensen zijn begonnen met goede voornemens. Nu zie je vaak dat de goede voornemens gaandeweg de maand januari toch weer wat naar de achtergrond verdwijnen. Dit is natuurlijk zonde.

 

Herken jij dit ook?

Je bent in januari volop begonnen om de kerstkilo´s te lijf te gaan. Je bent je voeding aan gaan passen, bent ook wat meer gaan bewegen....en toch gaat het niet helemaal zoals je graag wilt. Dit frustreert en geeft je niet dat blije gevoel wat jij wilt ervaren.

 

Opstarter

Verandering begint met je leefstijl. En wanneer je een opstarter gebruikt, dan kun je al direct resultaat gaan ervaren wat jou in de juiste mindset brengt om door te zetten met succes. en dus wel dit blije en positieve gevoel te ervaren.

 

Happy BODY by BMSH

Het begint met inzicht in je doel, wat wil jij bereiken? Welke mindset en overtuigingen heb je? Wil je eerst een paar kilo kwijtraken en dan doorpakken met actief sporten? Een mooi doel toch.

 

Maar eerst een opstart.....Happy Body by BMSH is een module waarbij ik jou ondersteun in de juiste mindset. Ook werken we aan persoonlijke overtuigingen die jou belemmeren om zelf in actie te komen. 

 

Wat krijg je in deze module:

  • Een online startgesprek waarin we je doelen bepalen
  • Wekelijkse ondersteuning via WhatsApp*
  • Gebruik maken van het LR Bodymission pakket van 28 dagen inclusief de unieke mogelijkheden

 

* De WhatsApp ondersteuning is beschikbaar op werkdagen tijdens kantooruren.

Complete ondersteuning

Competente ondersteuning voor uw gewichtsverlies met de LR LIFETAKT Body Mission! Het eenvoudige programma neemt u bij de hand en begeleidt u direct op weg naar uw gewenste gewicht binnen het kader van een caloriearm dieet. Met de 28-daagse Body Mission Set krijgt u geselecteerde producten van het merk LR LIFETAKT thuis en kunt u bovendien deelnemen aan ons aanvullende digitale Body Mission programma.Dit omvat weekplannen, heerlijke recepten, gewicht tracking en nog veel meer.Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete smaak te kiezen uit de heerlijke shakes, soepen, vlokken en repen en u kunt aan de slag.