BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Happy RELAXTION by BMSH

Bij BMSH speelt ontspanning ook een grote rol. Een van de manieren om te ontspannen is middels een goede massage of een heerlijke huidverzorging. Bij massage kun je denken aan een heerlijke voetmassage die je zelf heel goed kunt doen. 

 

LR Soul of Nature Verzorgingsolie

De perfecte basis voor uw geurige lichaamsverzorging en massageolie.

De milde, geurneutrale LR huidverzorgingsolie geeft u een fluweelzacht, soepel huidgevoel. Het vormt ook de perfecte basis voor uw individueel geurende lichaamsverzorging en massageolie. Gewoon de LR verzorgingsolie met de natuurlijke etherische oliën van LR Soul of Nature volgens onze DIY recepten mengen, zachtjes in de huid masseren en de kracht van de natuurlijke geuressences ervaren.

Dankzij amandel- en jojoba-olie en aloë vera-olie-extract wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging.

*NOI=natuurlijke oorsprongsindex volgens DIN 16128
**Sluitingen, doppen en deksels van kunststof (PP)

 

LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set -   Aroma kracht in een set

Hoe wil je je nu voelen? Gesterkt, gelukkig of ontspannen? Laat u inspireren door de LR Aroma Olie Set en creëer in een handomdraai uw eigen individueel geurende lichaamsverzorging/massage olie voor uw persoonlijk welzijn. De verscheidenheid aan oliën maakt het u gemakkelijk uw favorieten te vinden. Gewoon de LR verzorgingsolie met de LR Soul of Nature etherische oliën volgens onze DIY recepten mengen, kort schudden, klaar!

De verzorgende olie van LR geeft u een fluweelzacht, soepel huidgevoel. Dankzij amandel- en jojoba-olie en aloë vera-olie-extract wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging. In combinatie met de essentiële oliën kunt u de aroma's op uw huid en via uw neus ervaren.

Ervaar de geurende kracht van de essentiële enkelvoudige oliën ook voor kamergeuren in een geurdrager en verander uw huis in een heerlijk geurende oase van welzijn.

*NOI=natuurlijke oorsprongsindex volgens DIN 16128