BMSH - Body Mind Spirit Heart šŸ–¤

Innerconnection

Verbinden met jezelf in de kern gaat je kennis laten maken met je grootste potentieel om zodoende het leven te creëren wat jij wilt!

Een doel wordt middels het toepassen van de aangeleerde stappen en technieken een realiteit!

Zet jij de stap op jouw unieke pad?

- Vanuit verbinding is alles mogelijk! -


Lig jij ook wel eens wakker omdat je denkt over wat jij graag wilt en dat het nu nog niet zo is, dat dingen misschien zelfs wel wat tegenzitten?  Het lijkt soms dat het bij anderen zo gemakkelijk gaat. Dit is echt niet altijd waar! Ook de ander heeft met dezelfde gedachten geworsteld of na zitten denken over een idee of een langgekoesterde droom.

Vind je het lastig om te bepalen hoe jij een goed gevoel van zelfvertrouwen kunt opbouwen en de stap tot actie kunt zetten? Ik begrijp je, je staat niet alleen - echt niet! Er zijn veel  meer mensen die het lastig vinden om de twijfels te onderzoeken en de stap te zetten om een wens of een droom te realiseren. 

Dit is de reden dat ik het Innerconnection Basics-Magnet-Shine jaarprogramma heb ontwikkeld. Na het volgen van dit programma ben jij in staat om  succesvolle stappen te zetten, weet jij wat je kwaliteiten zijn en waar je voor staat - en bovenal is jouw droom niet meer een droom maar REALITEIT! Je weet wat je toegevoegde waarde is en trekt aan in je leven datgene wat jij wilt en je bent niet bang om je podium te pakken en een inspirator voor anderen te zijn. Hoe gaaf is dit!!!

Geen onpersoonlijke groepsbijeenkomsten, maar juist een online programma waarbij jij de drie niveaus op je eigen tempo doorloopt. Een jaar waarbij jij met diverse werkvormen aan je persoonlijke ontwikkeling werkt van binnen naar buiten.  

Tijdens het jaarprogramma is er een goede mix van theorie, oefeningen doen, reflectie, individuele begeleiding en ook digitale groepsbijeenkomsten waarbij jij ook kunt delen en leren van anderen.

Het jaarprogramma levert je een eigen persoonlijke routekaart en het ontdekken en activeren van je eigen innerlijk kompas. Door het koersen op je eigen innerlijk kompas ben jij in staat om de juiste stappen te zetten die je brengen naar de bestemming die jij hebt gekozen.  

Het Innerconnection programma is een integraal jaarprogramma waarbij jij drie niveaus doorloopt. Deze drie niveaus zijn:

  • Innerconnection - Basics
  • Innerconnection - Magnet
  • Innerconnection - Shine

Om in je kracht te komen zijn er verschillende technieken en skills die in het jaarprogramma zijn verwerkt, alles vanuit de principes van MAGIC.

Wanneer je werkt aan jezelf volgens de principes van MAGIC, dan is alles in verbinding. Je bent in staat om je grootste dromen te realiseren door de verbinding met je grootste potentieel. Alles is in jou aanwezig en hoeft alleen maar aangeraakt te worden om te herinneren wie jij in de kern werkelijk bent!

 

Let the  MAGIC begin.....

 

  • M – Multiple

Wanneer je je bewust bent van je kwaliteiten en deze in wilt zetten, dan is het goed om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je Multiple (meerdere) mogelijkheden hebt om in te zetten in het zetten van stappen om je doelen te bereiken.

  • A – Align

Wanneer je in verbinding bent met jezelf en bewust bent van hetgeen je voelt en om je heen aanwezig is,, dan is alles verbonden en Align (in 1 lijn) en passend bij elkaar. Concreet: het is congruent. Wat je voelt en ervaart komt overeen met de setting waarin je je begeeft.

  • G – Gentle

Verbinding maken met jezelf kan op een zachte wijze. Door het aangaan van je eigen verbinding en het creëren van balans tussen hart en hoofd (gevoel en ratio) kun je vanuit een liefdevolle grondhouding handelen. Gentle (liefdevol) naar jezelf en de omgeving c.q. de ander.

  • I – Inner

Verbinding met jezelf ontstaat in je eigen innerlijk (Inner). Je eigen realiteit waarin je je begeeft. Het hart is het innerlijk kompas en zal je koers en richting geven in realiseren van je grootste dromen, wensen en verlangens.

  • C – Connection

De Connection (connectie) met jezelf en je gevoel is een belangrijke basis om voluit in het leven te staan en te beleven. Alles begint vanuit een verbinding met je hart en hoofd en het aangaan van verbindingen met anderen. Als alles in verbinding is op de wijze die past bij jou en je setting ben je in staat grootse successen te behalen.

 

Accepteer JIJ de uitnodiging om mij jou te laten ondersteunen de   MAGIC  weer terug te halen in jouw leven?