BMSH - Body Mind Spirit Heart đź–¤

Innerconnection Basics Online Leeromgeving

Welkom op de startpagina van de Online Leeromgeving van de Innerconnection trainingen. De eerste stap is gezet...je gaat beginnen aan ontdekkingsreis waarbij jij van binnen naar buiten zult werken. Je gaat met meerdere leervormen aan de slag om het grootste resultaat te behalen.

 

Hoe is de Online Leeromgeving opgebouwd?  De leeromgeving is opgebouwd uit drie niveaus, Innerconnection Basics, Magnet en Shine. Het is een groeiproces waar een logische route in wordt afgelegd om je grootste zelf te worden. Je zult na deze weg weten waar jij voor staat, wat drijft jou...hoe trek jij aan waar jij meer van wilt met als einddoel het pakken van je eigen podium. Je bent zichtbaar en weet anderen bewust en onbewust te inspireren.  

 

Ieder niveau volgt eenzelfde wijze van werken. Een fijne afwisseling van theorie om te lezen, het kijken naar korte video´s,het uitvoeren van opdrachten en oefeningen. Door deze jaartraining ben je in staat om hetgeen je leert, ook daadwerkelijk toe te passen en te integreren in jouw leven. En als extra zit er ook regelmatige persoonlijke begeleiding in het programma zodat de dingen die je tegenkomt nog samen tegen het licht gehouden kunnen worden of er net die finetuning volgt die voor JOU belangrijk is. 

 

Ben jij klaar voor de reis van je leven....klik snel door en ga van start!