BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Kinderwens

Alles is in je aanwezig....ook de wens om vader te worden

Alleen loopt het soms zo anders en gaat het niet op de manier zoals je had verwacht. Na enige tijd proberen blijkt het toch niet zomaar vanzelf te lukken. Dit kan leiden tot de eerste stappen om onderzoeken te doen wat er mogelijk aan de hand kan zijn....

 

En als er uitslagen zijn, dan kan er zomaar iets aan het licht komen wat je niet aan zag komen. Dit kan van alles oproepen. Voordat je het weet rol je in een hele medische molen en allerlei afspraken, mogelijkheden en ooh ja....ook nog je eigen gedachten, gevoelens en emoties en die van je partner.  Het kan zomaar zijn dat je:

  • Nachten wakker ligt en piekert waarom het zo moeilijk gaat
  • Wat je kan doen om wel je kinderwens in vervulling te laten gaan
  • Wat te doen wanneer het niet lukt? 
  • Hoe lang gaat het duren?
  • Moet ik het juist wel of niet delen met anderen
  • Zo kunnen er nog veel meer dingen door je heen gaan...

 

Als coach kan ik jou als man hierin ondersteunen. Helpen om de rust in je hoofd terug te krijgen en overzicht in de nieuwe situatie.  Ik ondersteun middels het Twinkeltraject MAN wat ik speciaal heb ontwikkeld. Wat het je oplevert is inzicht, rust, ruimte en nieuwe energie zodat jij in je kracht staat en in volle verbinding met je partner. Want vruchtbaarheidsproblemen heb je toch samen mee om te gaan. En hoe fijn is het als je elkaar hierin begrijpt en stappen kunt zetten.

 

“Door jezelf rust en ruimte te gunnen kun je weer terugkomen in je kracht en nieuwe vervolgstappen zetten - alles begint met een stap..."

"Create balance because you can”