BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

¨Soms loopt het anders dan gehoopt of verwacht...JIJ staat niet alleen!¨

Het is niet wat ik had verwacht...

IK HAD ALTIJD AL DIE DROOM OM VADER TE WORDEN....helaas (nog steeds) geen beschuit met muisjes...

Je hebt altijd al die droom en wens gehad om vader te worden....en toch is er van alles op je pad gekomen, alleen is het niet het moment dat je je kleintje voor het eerst in je armen kon sluiten met dat gelukzalige gevoel. Je hebt al een hele lange weg afgelegd om er zoveel mogelijk aan te doen om je wens wel in vervulling te laten gaan. En toch wil het maar niet lukken, of misschien is na alles wat je hebt ondernomen het moment gekomen dat je moet accepteren dat het anders is....dat je je leven invulling moet gaan geven zonder een kindje in je armen te houden.

 

Je wilde zo graag....telkens weer voelde JIJ het verlangen ook als iemand anders je aangaf vader te worden. Nu is het helaas niet zo en zul je een weg moeten vinden met alle emoties, gedachten en wat dit allemaal met jou doet.  Graag sta jij in je kracht en en vervul jij toch ook je andere dromen door het zetten van stappen die hiervoor nodig zijn. Je weet alleen nog niet zo goed waar te beginnen en hebt nog niet alles wat er op je pad is gekomen verwerkt of een plekje gegeven.

 

Uiteindelijk kom je toch telkens weer op dit kruispunt aan...welke afslag ga jij nu nemen? Je staat er niet alleen voor...


Jij bepaalt wanneer jij de stap zet om te beginnen met het verwerken op je eigen tempo en tijd.

Ik geef je persoonlijke ondersteuning in je eigen proces.

Ik help jou om al aanwezige kwaliteiten te gaan zien en toepassen bij het geven van invulling aan een leven met passie, plezier en voldoening!


¨ Mijn hele leven heb ik de wens gehad om (huis)vader te worden. Toen we jaren geleden gesetteld waren en er alles aan hebben gedaan om onze kinderwens in vervulling te laten gaan, kwam er toch het moment van duidelijkheid. Onze wens zou niet in vervulling gaan, en dan komt het besef - en ook de verwerking.¨

 

Onze  eigen ervaringen hebben geleid tot ¨Twinkelsterretje¨.  Kleine en krachtige boodschappen die helen en helpen bij het proces. waar je mee te maken hebt wanneer je wens (nog) niet in vervulling gaat.

 

Als zelfbewuste en krachtige man ervoer ik dat er weinig mogelijkheden waren voor ondersteuning bij het verwerken van mijn niet vervulde kinderwens. Ik vind dat dit anders moet , dat er voor mannen en dus ook voor JOU een mogelijkheid moet zijn om hulp te krijgen wanneer jij hier behoefte toe voelt. Ik heb mijn proces en vaardigheden als coach omgezet in een kracht en het Twinkeltraject MAN ontwikkeld. Een persoonlijk traject om jou te ondersteunen in het proces.

- Martin Stoker - 


Eens even hardop denken...

WAT IS ER MOGELIJK ALS......

 

 • JIJ ERGENS TERECHT KAN OM OVER JE EMOTIES/GEVOELENS EN GEDACHTEN TE PRATEN?...en jij deze stap zet?
 • JIJ GOED INZICHT HEBT IN WELKE KWALITEITEN JIJ AL BEZIT!...en leert om deze toe te passen om invulling aan je leven te geven.
 • JIJ PERSOONLIJKE  INDIVIDUELE ONDERSTEUNING KRIJGT BIJ JE VERWERKING!...en jij hierdoor ook precies datgene krijgt wat voor jou goed is - afgestemd op jou.
 • JIJ KUNT DELEN EN LEREN VAN ERVARINGEN VAN ANDEREN?...omdat er zoveel meer mensen zijn die soortgelijke ontwikkelingen doormaken.
 • JIJ ER MAG ZIJN ALS ZELFBEWUSTE EN KRACHTIGE MAN!

Welke mogelijkheden zijn er? 

TWINKELTRAJECT MAN

Voor wie?

Voor mannen met een (nog) niet vervulde kinderwens

Voor mannen die willen herontdekken dat ze invulling aan een leven vol voldoening, passie en vreugde kunnen geven.

 

Wat?

- Vooraf een intakegesprek met heldere doelstelling

- Individuele sessies

- Je persoonlijke plan

- Je persoonlijke Twinkelcadeau

 

Waar?

Online of op locatie

 

Wat kost het?

Nu € 425,00 i.p.v. € 525,00

 

Wat moet je meenemen?

Je persoonlijke verhaal, en bereidheid commitment te geven om te werken aan jezelf en je toekomst.

 

Hoe moet je ermee omgaan?

De individuele sessies geven je veel inzichten, handvatten en skills waar jij in de tussentijd mee aan de slag gaat. Door dit te doen ervaar jij positieve veranderingen en kom jij steeds dichter bij de invulling van een leven met voldoening.

 

Krijg je huiswerk?

Dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie en de behoefte voor je persoonlijke proces.

 

Is er nazorg?

Uiteraard is er goed contact en kun je met vragen bij mij terecht. JIJ staat niet alleen!

 

Wat is het materiaal?

In de sessies zijn wij in gesprek en gaan we ook praktisch aan de slag met oefeningen en technieken. Je hoeft hier vooraf zelf niets voor te doen.

 

Is er een voorbereiding nodig?

Nee, voorbereiding is niet nodig. Wel kan dit nodig zijn als je met een hele specifieke situatie of hulpvraag aan de slag wilt gaan. Dit wordt uiteraard individueel afgestemd en besproken.

 

Wat levert het jou op?

Na het Twinkeltraject MAN heb jij goede stappen gezet in het verwerken van je ervaringen op het pad van realiseren van je kinderwens. Je staat in je kracht en hebt mooie nieuwe inzichten gekregen die je helpen bij het zetten van een volgende stap of juist het accepteren van dat wat is. Een emotionele lading kan een hele andere betekenis krijgen waarbij jij je ook anders in positieve zin kunt voelen. De pijn kan ik niet wegnemen, ondersteunen om het te verwerken wel.


TWINKELCONTACT MAN

Voor wie?

Voor mannen die een kinderwens hebben die (nog) niet in vervulling gaat en hierbij graag contact willen met mannen met soortgelijke ervaringen. Delen is helen!

 

Wat?

Online mannencirkels over het pad van vervullen van je kinderwens en wat hierbij allemaal komt kijken.

 

Waar?

Online

 

Wat kost het?

€ 0

 

Wat moet je meenemen?

Jezelf en de bereidheid te delen en open te staan voor de ervaringen van dnere mannen.

 

Hoe moet je ermee omgaan?

Wanneer je met elkaar in gesprek bent ontstaan er waardevolle inzichten en mogelijk ook contacten zodat jij gaat ervaren niet alleen te staan.

 

Krijg je huiswerk?

Nee

 

Is er nazorg?

Ja, je kunt bij mij terecht met je vragen of ervaringen.

 

Wat is het materiaal?

Geen materiaal, online mannencirkels waarbij we met elkaar praten, delen en helen.

 

Is er een voorbereiding nodig?

Nee, zorg dat je tijd in je agenda vrij houdt zodat jij de ruimte voor jezelf hebt.

 

Wat levert het jou op?

Waardevolle contacten, verlichting in de emoties, gedachten en alles wat er bij komt kijken wanneer je stappen zet in het vervullen van je kinderwens en dit niet zomaar gaat en dus ook niet vanzelfsprekend is.


Het starten met het Twinkeltraject MAN kan in overleg, wachten met inschrijven is dus niet nodig.

Volg je hart en schrijf je in!

 

JIJ STAAT ER NIET ALLEEN VOOR! Ik ben er voor jou...


 • Hoe snel kan ik starten?

Het starten gaat in overleg.

 • Hoe weet ik of het goed of slecht gaat?

In de individuele sessies staan we hier bij stil en we stellen bij als dit nodig is.  Blijkt dat er meer nodig is dan in het Twinkeltraject MAN is opgenomen, dan bespreken wij de mogelijkheden en bepalen samen wat past.

 • Kan ik sessies verschuiven?

Voor het inschrijven van een online Twinkelcontact MAN weet je welke dag en tijd er is. Deze online bijeenkomsten zijn niet te verschuiven. Individuele sessies zijn in overleg (en afhankelijk van de omstandigheden) uiteraard wel te verschuiven wanneer dit mogelijk is.

 • Zit ik ergens aan vast?

Wanneer jij je inschrijft voor het Twinkeltraject MAN of Twinkelcontact MAN, dan ga ik er vanuit dat jij ook daadwerkelijk dit gaat doen. Komt er onverhoopt iets tussen, dan zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 • Ik weet niet zeker of dit voor mij het juiste is?

Bij twijfels, geen nood neem contact met mij op en we kijken samen of het goed is of dat er een andere passendere mogelijkheid is. En een digitaal kopje koffie is natuurlijk zo afgesproken.

 • Kan ik in termijnen betalen?

Investeren in jezelf kost geld. Wanneer het niet mogelijk is in een keer de investering te betalen, kunnen wij een individuele betalingsafspraak in termijnen afspreken. Deze is persoonsgebonden en alleen van kracht als dit vanuit BMSH schrijftelijk is bevestigd.


YOUR TWINKELTRAJECT MAN STARTS HERE!

 

Schrijf je nu in voor het Twinkeltraject MAN en start in overleg online of op locatie. 

€ 425,00

 


¨Vanuit verbinding is alles mogelijk!¨

- Martin Stoker -

 

#papa #vader #kinderwens #baby #miskraam #miscarriage #zoon #dochter #kind #kindje #kinderen #twinkelsterretje #twinkeltraject #twinkelcontact #man #mannen #mannenkracht #zelfbewusteman #injekracht