BMSH - Body Mind Spirit Heart ūüĖ§

Start je praktijk

Na het afronden van de opleiding tot Luisterkindwerker heb je wellicht interesse om een eigen praktijk op te zetten. Dit omdat jij graag met mensen werkt en impact maakt.  Een eigen praktijk opzetten is mogelijk nu nog een droom of een wens, maar dit hoeft het natuurlijk niet te blijven. Misschien zie jij wel bergen die je moet bedwingen om de stap te zetten. Dit is niet nodig, want ook JIJ kunt dit. En het grote voordeel: er zijn jou velen voorgegaan, dus je hoeft het niet alleen of zonder ondersteuning te doen!

 

Soms is de enige en eerste stap....DOEN!!! - Time for ACTION!!!

Achtergrond Martin
Sinds mijn 21e werk ik al met mensen.  Het begon destijds met het geven van Reikibehandelingen. Gaandeweg kwamen er steeds meer mooie disciplines op mijn pad die mij hielpen in mijn ontwikkeling en ook zeer goed toepasbaar waren om anderen te kunnen helpen. Een van deze disciplines is bijvoorbeeld NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), maar ook RET (Rationeel Emotieve Therapie), Vitaliteitscoach, Luisterkind...Al deze ervaringen en ontwikkelingen hebben mij gebracht op het punt waar ik vandaag de dag sta! Namelijk een bloeiende praktijk waarin een integrale manier van werken centraal staat om mensen in hun eigen kracht te zetten zodat ze hun dromen realiseren.  

Hoe ik dit doe, op vele manieren...door lezingen geven, individuele ondersteuning, trainingen, opleiding en workshops geven, posts delen op social media. Vele mogelijkheden en voor ieder wat wils, maar vooral omdat ik dit met PASSIE doe! Ik bouw mijn grootste droom in de realiteit, en dit gun ik JOU ook!!!

 

Kan ik het ook?
Een veel gehoorde vraag, waarop het antwoord ¨Ja¨ is. Ieder mens heeft de mogelijkheid om dit te kunnen. Dus ook JIJ!
Het is een kwestie van doen en de stap zetten, zet jij deze?


Ja, Ik wil graag het ¨Start je eigen praktijk¨ traject volgen

Het ¨Start je eigen praktijk¨ traject is een individueel traject waarin ik samen met jou kijk naar wat JIJ wilt realiseren. 

We gaan beginnen bij de basis en nemen ook de vraagstukken zoals wat is je missie, wie is je klant, hoe ontwikkel jij je dienst(en) et cetera. Maar ook de praktische kant zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een website bouwen, social media en andere aspecten als huisstijl nemen we mee in dit traject.

 

Hoe lang duurt dit traject? 

Het traject ¨Start je eigen praktijk¨ duurt drie maanden, start in overleg.

 

Wat krijg ik in dit traject?

In dit traject van drie maanden krijg je van mij individuele begeleiding en leer ik je alles wat ik te bieden heb op basis van vele ervaringen en opleiding. We starten met een online sessie van 2 uur om out of the box te denken en te bouwen.  Daarna houden we wekelijks via e-mail contact. Ook hebben wij een keer per twee weken  een online sessie van 30 minuten om de stappen door te nemen die nodig zijn om je praktijk te realiseren.  We blikken terug op wat je hebt gerealiseerd en blikken vooruit en naar wat nodig is voor de komende weken.

 

Wat levert het jou op?

Aan het einde van dit traject kijk jij met trots en succes naar wat jij hebt gerealiseerd! Uiteraard stopt het daar niet, want bijschaven en finetunen is een on going process. Hier heb jij de skills voor ontvangen en kun jij zelf op eigen kracht doorzetten.

Ja, ik schrijf mij direct in voor het traject ¨Start je eigen praktijk¨


#coaching #persoonlijkeontwikkeling #personaldevelopment #assertiviteit #jepersoonlijkegroeiplan #startjeeigenpraktijk #twinkeltrajectman #twinkelcontact #twinkelsterretje #lifecoaching #intuitiefcoachen #nlp #ret #innerconnection #innerlijkekracht

#zzp #mkb #startjepraktijk #jeeigenpraktijk #startup #mensencoachen