BMSH - Body Mind Spirit Heart 🖤

Zo binnen zo buiten - Aloë vera

Multitalent

De aloë-veraplant is al duizenden jaren populair vanwege de unieke samenstelling en de unieke bestanddelen – als cosmeticaproduct en als levensmiddel. De bladfilet aan de binnenkant bevat ruim 200 vitale stoffen. Daarnaast verbetert hij de biologische beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen. Zo neemt het lichaam vitamines beter op.

Het is dus geen wonder dat de plant steeds populairder wordt. Iedere dag worden er in Europa een miljoen levensmiddelen met aloë vera verkocht.

Aloë vera in het kort


Aloë-vera-bladfilet heeft een unieke samenstelling van werkzame bestanddelen. Denk aan belangrijke mono- en polysachariden zoals acemannaan, vitamines, mineralen, enzymen en essentiële aminozuren. hierdoor heeft het een positieve werking op:

  • Je energie
  • Je immuunsysteem
  • Je stofwisseling
  • Je herstel

Hoe ik in aanraking ben gekomen met aloë vera?

Ik neem je even mee terug naar 2018, ik was was met mijn vrouw op vakantie op Fuerteventura. Op een van de dagen dat we daar waren werd er een workshop over aloë vera gegeven in het hotel. Het was een interessant verhaal met vele mogelijkheden en demonstraties. Zelfs een demonstratie met een vers gesneden blad - direct het ervaren van de bestanddelen van de plant zonder verdere bewerking. Ik was er direct van onder de indruk en natuurlijk kon ik niet weggaan zonder nog enkele producten aan te schaffen.  

 

Na deze workshop bleven de bijzondere mogelijkheden van aloë vera door mijn hoofd spelen. En onlangs kwam ik in contact met iemand die als verkooppartner de producten van LR Health & Beauty verkoopt.  Dit is één van de meest toonaangevende bedrijven van Europa in de direct sales branch.  Al ruim 30 jaar op de markt actief en werkzaam in 29 landen. We raakten in gesprek over het zeer uitgebreide aanbod, de mogelijkheden en hoe voor elk moment en elke situatie wel een product te vinden is om te gebruiken voor jezelf of om cadeau te geven aan anderen.

Ook benieuwd naar het zeer uitgebreide aanbod en de mogelijkheden op het gebied van gezondheid en schoonheid? Klik snel op de knop ¨Shop nu¨.

Een cadeau geven aan iemand anders?


Ken je iemand die wel eens tijd en ruimte mag nemen voor zichzelf? Geef hem of haar dan een product van LR Health & Beauty cadeau. Bijvoorbeeld een heerlijke set voor lichaam en haar.  Dit is één van de meest waardevolle cadeaus die je kunt geven. Ik hoor veel mensen om mij heen zeggen dat ze het druk hebben. Hoe heerlijk is het dan als je na je werk thuiskomt dat je een heerlijke douche kan nemen met een heerlijke douchegel, je haar met een fantastische shampoo kan wassen en jezelf na het afdrogen met een vochtinbrengende lichaamsbalsem in kan smeren....en om het af te maken doe je hierna nog een lekker geurtje op. Er zijn parfums voor mannen en vrouwen. 

Na dit heerlijke moment voor jezelf, plof je heerlijk met een kop Cistus Incanus Thee op de bank voor je favoriete Netflix serie of een heerlijk magazine.

 

Teatime, een heerlijk moment na een heerlijk verzorgingsritueel...

Zin om te shoppen? Dit kan, de webshop is 24/7 geopend.

Wil je meer weten over de producten en inzicht om te kiezen wat bij jou past? Neem dan contact op.

Voor ieder wat wils!

Met de producten van LR Health & Beauty werk je aan je gezonde en vitale binnen- en buitenkant en geef je je weerstand een boost!


Kerst 2021 is alweer voorbij...maar Valentijnsdag komt eraan


Heb jij al ideeën voor cadeautjes opgedaan?. Valentijnsdag,  een tijd van liefde, warmte en gezelligheid. Ook veel sfeer door brandende kaarsen en rozenblaadjes bij je verrassingsdiner. Hoe heerlijk is het om uit te kijken naar het moment dat je cadeautjes open kunt maken? Heb jij al een cadeautje voor jezelf of iemand anders gekocht en ingepakt?

 

Wacht niet langer en shop nu!


Aandacht voor wat echt belangrijk is...namelijk jijzelf

¨ Binnen BMSH kijken we naar het totaalpakket. Goed zorgen voor jezelf op het vlak van Body, Mind, Spirit en Heart. De producten van LR Health & Beauty leveren hier een waardevolle bijdrage aan¨

 

¨Zorgen voor jezelf stelt je in staat om ook voor anderen te zorgen¨

- Martin Stoker - 


Het geven van een cadeau is zo fijn om te doen. En door de webshop is dit 24/7 mogelijk.

Laagdrempeliger kan niet...

 

Aandacht voor jezelf en elkaar....

 


Ook voor mannen zijn er geweldige producten die bijvoorbeeld van het scheren een beleving maken....

 


BMSH is een van de verkooppartners van de producten van LR Health & Beauty.

- Martin Stoker -

 

#lrworld #martinstoker #lr #aloevera #duitsland #health #beauty #body #mind #spirit #heart #weerstand #verzorging #supplementen #presents #cadeaus #cadeau #kado #kadootje #mannen #vrouwen #verkooppartner #carrière